Θεοδωρίδου: Το μοντέρνο σπίτι της με το high tech design και οι γωνιές που θα ζηλέψεις
Showbiz

Θεοδωρίδου: Το μοντέρνο σπίτι της με το high tech design και οι γωνιές που θα ζηλέψεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις επώνυμες που καθημερινά μοιράζονται μέσω social media στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Αν κάνεις μπει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα παρατηρήσει πως πολλές από τις φωτογραφίες που έχει η ίδια ανεβάσει είναι στιγμιότυπα από το σπίτι της. Και μιλάμε για ένα σπίτι πραγματικό «παλατάκι» με τα όλα του.

Μπορεί εκείνη μέχρι και πρότινος που λειτουργούσαν τα νυχτερινά κέντρα να μην το απολάμβανε όσο θα ήθελε, όμως εδώ και κάμποσους μήνες που η πανδημία να έχει κλείσει στο σπίτι, εκεί η Νατάσα βρίσκει την ηρεμία της, είναι το καταφύγιο της κι έχει φροντίσει είναι άνετο, ζεστό και με υπέροχες γωνιές.

Εμείς, πάντως που κάναμε μια «βόλτα» στο Instagram της και το είδαμε από άκρη σε άκρη το ζηλέψαμε!

Η μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στα υπνοδωμάτια, οι ιδιαίτεροι πολύχρωμοι πίνακες με την υπογραφή της κόρης της, ο κατακόκκινος καναπές, τα αμέτρητα βιβλία και τα όμορφα διακοσμητικά είναι μερικά από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τι σπίτι της ιδιαίτερο. Μοντέρνο με κλασσικές πινελιές!

Ο χώρος μάλιστα που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η κατάλευκη κουζίνα της. Η αλήθεια είναι ότι... πάθαμε πλάκα με το high tech design της.

Δες τις γωνιές του σπιτιού της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved