Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης: Ο κακοήθης όγκος και οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο
Showbiz

Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης: Ο κακοήθης όγκος και οι πρώτες δηλώσεις μετά το χειρουργείο

Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του, όταν οι γιατροί του βρήκαν κακοήθη όγκο στο νεφρό.

Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργείο και κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο μίλησε για την περιπέτειά του!

Συγκεκριμένα είπε: «Από μία τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να πάρω τα αποτελέσματα αμέσως.»!

Και τόνισε ο Νεκτάριος Σφυράκης: «Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.»!

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει».

Δείτε όλα όσα είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης στο παρακάτω απόσπασμα από το Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved