Τζένη Καζάκου: Το απίστευτο στιγμιότυπο με τον μπαμπά της και το σχόλιο της Τρύπη
Showbiz

Τζένη Καζάκου: Το απίστευτο στιγμιότυπο με τον μπαμπά της και το σχόλιο της Τρύπη

Η Τζένη Καζάκου και ο πατέρας της, Κωνσταντίνος έχουν μια σχέση από εκείνες που πολλοί μπαμπάδες θα ζήλευαν.

Η Τζένη είναι μια κούκλα και όσο μεγαλώνει δείχνει να μοιάζει όλο και περισσότερο στην γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, με το καθηλωτικό καταγάλανο βλέμμα της, που για χρόνια μαγνήτιζε το τηλεοπτικό κοινό.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου ακολουθεί τα βήματα της οικογένειας της αφού σπουδάζει υποκριτική ενώ ο ηθοποιός σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει: «Αυτό θα ήταν πολύ ωραίο να παίζουμε όλοι μαζί σε μια παράσταση, η αδελφή μου, η κόρη μου, ο πατέρας μου κι εγώ... Από πολύ παλιά, η υποκριτική ήταν, οικογενειακή υπόθεση, υπήρχαν οικογενειακοί θίασοι, όχι μόνο εδώ, παντού. Κι οι Σαιξπηρικοί θίασοι, οι περισσότεροι, ήταν οικογενειακοί, ήταν παράδοση που περνάει από το μπαμπά στο παιδί, από το παιδί στο εγγόνι... έτσι πάει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για ένα παιδί, να μεγαλώσει στο χώρο αυτό και να... ξεφύγει. Είναι γοητευτικός, όμορφος, αλλά σκληρός και δύσκολος χώρος. Οπότε θα δούμε τι θα συμβεί... και το μικρό μου, δεν τον βλέπω να ξεφεύγει πολύ εύκολα».

Είναι ένας περήφανος μπαμπάς και εκείνη μιa κόρη τρυφερή. Πρόσφατα η κούκλα Τζένη, πόσταρε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία που την είδαμε να ποζάρει στο πλευρό του.

«Χαμόγελα γεμάτα αγάπη 🌹», έγραψε με την Τάνια Τρύπη να σχολιάζει τη φωτογραφία με τρυφερότητα.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved