Καθηνιώτης: Ο Πρόδρομος του Big Brother είναι 51 χρονών - Δες φωτό από τη ζωή του
Showbiz

Καθηνιώτης: Ο Πρόδρομος του Big Brother είναι 51 χρονών - Δες φωτό από τη ζωή του

Big Brother Τελικός: Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά ας δούμε τη ζωή του πρώην παίκτη του ριάλιτι, 18 χρόνια μετά!

Στο ξεκίνημα της χιλιετίας, ο ANT1 έφερε στην ελληνική τηλεόραση το πρώτο ριάλιτι παιχνίδι, το οποίο και άφησε εποχή στα τηλεοπτικά δρόμενα.

Παίκτες διαφόρων ηλικιών, από διαφορετικούς νομούς της Ελλάδος, έκαναν την είσοδό τους στο σπίτι του Big Brother, με σκοπό να συμβιώσουν ομαλά για τους επόμενους τρεις μήνες.

Γρήγορα και οι πρώτες "κλίκες" αλλά και διαφωνίες των παικτών, απασχόλησαν έντονα το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθούσε non stop όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδερφού. Κάτι αρκετά πρωτότυπο και ενδιαφέρον για τα δεδομένα της εποχής, αλλά και την ιδιωτική τηλεόραση, η οποία μετρούσε μόλις μια δεκαετία λειτουργίας.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο ANT1 είναι ετοιμάσει τα πάντα προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος νικητής για το πρώτο ριάλιτι σόου στην Ελλάδα. Οι δύο φιναλίστ γνώρισαν τεράστια δημοσιότητα, την οποία και και έκαναν καιρό να συνειδητοποιήσουν.

Γιώργος Τσάκας και Πρόδρομος Καθηνιώτης, από συμπαίκτες, κατάφεραν να γίνουν κολλητοί, με τον πρώτο να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο, ενώ τον δεύτερο να ξεκινά καριέρα στο τραγούδι, αλλά και εμφανίσεις σε πρωινές εκπομπές του Alter.

Πού βρίσκεται σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης;

Δεκαοκτώ χρόνια μετά την αξέχαστη βραδιά του τελικού, ο Πρόδρομος είναι 51 ετών, ενώ ζει στην Σκόπελο μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος θεώρησε πως η πορεία του στην Αθήνα και στα media, ολοκληρώθηκε, παίρνοντας έτσι την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του.

Πριν από τρία χρόνια, ο Πρόδρομος είχε μιλήσει για όλα, καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρώην παίκτης του Big Brother είχε αναφερθεί στα απίστευτα χρηματικά ποσά που εξασφάλιζε μετά το ριάλιτι, αλλά και στις ευκαιρίες που του δόθηκαν, σε μια εποχή, η οποία φυσικά δεν θυμίζει σε τίποτα την τωρινή.

Δες πρόσφατες φωτογραφίες από τη ζωή του Πρόδρομου Καθηνιώτη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved