Τόλης Βοσκόπουλος: Το ξέσπασμα για τις φήμες που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Το ξέσπασμα για τις φήμες που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό

Με δύο φωτογραφίες του στις οποίες ο Τόλης Βοσκόπουλος απεικονίζεται να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του με την κόρη του Μαρία έδωσε μία και καλή τέλος στις φήμες που τον θέλουν να νοσεί από κορονοϊό

Ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του αλλά και όσοι γνωρίζουν καλά την τεράστια καριέρα του στον χώρο του πενταγράμμου, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει τέλος σε όλες αυτές τις φήμες που τον ήθελαν άρρωστο από τον φονικό ιό.

«Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή!

Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι. Δεν νοσώ από κορονοϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά… Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς» ξεκαθάρισε με το μήνυμά του ο Τόλης Βοσκόπουλος το οποίο συνόδεψε με δύο υπέροχες και άκρως γιορτινές φωτογραφίες του μέσα από το σπίτι του την ώρα που στολίζει το δέντρο με την πριγκίπισσά του, την κόρη του Μαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος διανύει μία από τις πιο όμορφες και χαλαρές περιόδους της ζωής του, απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές με τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved