Κατερίνα Στικούδη: 2005 - 2020! Όλες οι αλλαγές στην εμφάνισή της!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: 2005 - 2020! Όλες οι αλλαγές στην εμφάνισή της!

Κατερίνα Στικούδη: Έχει πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως χάσαμε το μέτρημα.

Το 2005 η νεαρή Κατερίνα Στικούδη δηλώνει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1. Η λαμπερή βραδιά ολοκληρώνεται με την Ελένη Μενεγάκη να ανακοινώνει τη στέψη της ως "Μις Ελλάς" της χρονιάς.

Κανείς φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην πορεία της ζωής της. Μάλλον, ούτε η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της, έχοντας κατά νου κάποιο πλάνο.

Κι όμως, το 2020 η Κατερίνα Στικούδη παραμένει φρέσκια, λαμπερή και κυρίως ενεργή στο χώρο της showbiz. Είναι γεγονός πως τα 15 τελευταία χρόνια, ήταν και τα πιο δημιουργικά για τη ζωή της. Πολύ γρήγορα, η Κατερίνα δέχτηκε προτάσεις από τηλεοπτικούς σταθμούς, κι έτσι την είδαμε να εμφανίζεται σε πετυχημένες εκπομπές.

Στη συνέχεια η ίδια θέλησε να δοκιμαστεί στη μεγάλη της αγάπη, στο τραγούδι. Μια περίοδος για την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, με την ίδια δουλεύει διαρκώς, αποδεικνύοντας την εξέλιξή της.

Παράλληλα, ο χώρος της παρουσίασης την γοήτευε αρκετά. Την είδαμε ως παρουσιάστρια της αξέχαστης εκπομπής, Mega Star. Συμμετείχε σε guest ρόλους για πετυχημένες σειρές του Mega, ενώ από το 2011 και μετά αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο τραγούδι.

Μετρώντας αρκετές επιτυχίες και συνεργασίες, η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε τηλεοπτικά, αυτή τη φορά, ως παρουσιάστρια του My Style Rocks. Στην προσωπική της ζωή, είναι παντρεμένη με τον Dj Rico - (Βαγγέλης Σερίφης), με τον οποίο ωστόσο αποφεύγουν τις δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή.

Η Κατερίνα Στικούδη μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει μεταμορφωθεί πολλές φορές. Όλες ωστόσο διήρκησαν λίγο, μιας και σύντομα επέστρεψε στο αγαπημένο χρώμα αλλά και κούρεμα τα οποία και την καθιέρωσαν με την εμφάνισή της.

Ας θυμηθούμε την εξέλιξή της μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved