Οι celebrities το 2020 λάτρεψαν τη μαγειρική - Δες φωτό από τις κουζίνες τους
Showbiz

Οι celebrities το 2020 λάτρεψαν τη μαγειρική - Δες φωτό από τις κουζίνες τους

Ανασκόπηση 2020: Λίγο το lockdown, λίγο ο ελεύθερος χρόνος, η μαγειρική έγινε η αγαπημένη τους ασχολία.

Δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά ούτε και η τελευταία, όπου οι celebrities αποφάσισαν να δημοσιεύσουν στα social media φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού τους.

Η μεγάλη διαφορά φέτος ήταν η ασχολία τους εντός σπιτιού. Η έξαρση της πανδημίας, αλλά και οι δύο φάσεις του lockdown, άνοιξαν σε αρκετούς την όρεξη, οι οποίοι όμως διέθεταν αρκετό χρόνο, τον οποίο θέλησαν να περάσουν δημιουργικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως το instagram πήρε "φωτιά" από νόστιμες και γρήγορες συνταγές, αλλά και από φωτογραφίες με τους celebrities να ποζάρουν από τις κουζίνες του σπιτιού τους.

Η Ελένη Μενεγάκη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλλη Κοκκίνου, είναι μερικοί μόνο από τους επώνυμους καλλιτέχνες που φόρεσαν τις ποδιές τους και πόζαραν στην πιο απλή τους εκδοχή.

Φυσικά οι διαδικτυακοί τους φίλοι σχολίασαν την ενασχόλησή τους με τη μαγειρική, αλλά και τις εντυπωσιακές κουζίνες, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά μέσα από φωτογραφίες στα social media.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι παρά τη μαγειρική και τα εντυπωσιακά πιάτα, όλοι τους κατάφεραν να διατηρήσουν σταθερή τη σιλουέτα τους.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved