GNTM: Το μοιραίο λάθος και η πίκρα της αποχώρησης πριν τον ημιτελικό
Showbiz

GNTM: Το μοιραίο λάθος και η πίκρα της αποχώρησης πριν τον ημιτελικό

GNTM: Όλο και στενεύουν τα περιθώρια όσο φτάνουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μοντέλων. 

Παρόλο που το ζήτημα της επιβίωσης στον διαγωνισμό, είναι αυτό που «καίει», κορίτσια και αγόρια βρήκαν τις ισορροπίες τους.

Τα επίπεδα του ανταγωνισμού για λίγο έπεσαν, καθώς ένα γράμμα οδήγησε τα παιδιά σε μια δοκιμασία διαφορετική από τις άλλες. Φτάνοντας στο στούντιο, συνάντησαν τον Γιώργο Καράβα και την life & business coach Νάνσυ Μαλλέρου, για μία εκ βαθέων συζήτηση.

Τα επίδοξα top models κλήθηκαν να έρθουν αντιμέτωπα με τις ανασφάλειές τους, να τις αποδεχτούν και να τις μετατρέψουν σε δύναμη.

Στο challenge, που ακολούθησε, τα παιδιά πόζαραν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ, για τον φακό του Κώστα Σίμου.

Το κέρδος από την όλη δοκιμασία ήταν πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή επιβράβευση, καθώς η αποδοχή στοιχείων της εξωτερικής εμφάνισης αποτέλεσε μεγάλη υπόθεση για ένα μοντέλο. Αυτό ήταν ο Έντουαρντ ο οποίος στην επόμενη δοκιμασία είχε ένα αβαντάζ σε σχέση με τους συμπαίκτες του που έπρεπε να το εκμεταλλευτεί σωστά.

Οι σύγχρονοι δανδήδες αποτέλεσαν την έμπνευση για το επόμενο διαγωνιστικό concept. Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν την αισθητική της φωτογράφισης, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητας τους, παρέα με τον καλύτερό τους φίλο… Ένα άλογο! Ο ξεχωριστός παρτενέρ ήταν αυτός που απέδωσε μια αίσθηση σουρεαλισμού στο τελικό κλικ, προσθέτοντας όμως και πόντους δυσκολίας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές fashion καμπάνιες του GNTM 3.

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις.

Η κριτική και το τελικό αποτέλεσμα, είχαν πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θα οδηγήσουν 5 μόνο επίδοξα top models στην επόμενη φάση, που δεν είναι άλλη από τον φετινό ημιτελικό.

Οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο, όμως ένας κατάφερε να κερδίσει στα σημεία και να πάρει τη δουλειά.

Και ένας άλλος έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Δείτε παρακάτω καρέ καρέ όσα σημαντικά συνέβησαν στο πλατό αλλά και ποιο μοντέλο είχε την καλύτερη λήψη:

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση της αποχώρησης από τη Βίκυ Καγιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved