Γωγώ Μαστροκώστα: Η απίθανη φώτο με την κόρη της! Έγινε 12 χρονών και… έχουν το ίδιο ύψος!
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απίθανη φώτο με την κόρη της! Έγινε 12 χρονών και… έχουν το ίδιο ύψος!

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα μεγάλωσε! Έγινε 12 χρονών και μοιάζει πολύ στην πανέμορφη μαμά της!

Η κόρη της έγινε δώδεκα χρονών και είναι μία κούκλα! Η Βικτώρια είναι ένα πανύψηλο κορίτσι με καλλίγραμμη σιλουέτα. Η Γωγώ Μαστροκώστα μπορεί να μην δημοσιεύει στιγμιότυπα με την μοναχοκόρη της, όμως μας εξέπληξε ευχάριστα με την τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Τι να σου πω; Μιλάμε για τα πάντα με τη Βικτώρια και είμαι πολύ υπομονετική και προοδευτική σε όλα όσα μου λέει Είναι διαφορετικές εποχές. Τώρα τα παιδιά είναι πολύ πιο ώριμα Και νομίζω ότι τα παιδιά της δικής μας γενιάς θα είναι πολύ χορτάτα Δεν θα έχουν απωθημένα. Επίσης είμαι μια μητέρα που δύσκολα λέει όχι. Δεν θέλω από άποψη την άρνηση, δεν θέλω να μεγαλώσω έναν άνθρωπο με απωθημένα».

Η Γωγώ λοιπόν πόσταρε μία φωτογραφία με την κόρη της να κάνουν ποδήλατο και να έχουν σταματήσει στη θάλασσα και της δίνει ένα φιλί. Κάτω από τη φωτογραφία σχολίασε: «Happy 12‼ Η ζωή μου όοοολη!!! #myqueen #victoria Χρόνια πολλά αστέρι μου! #happy12thbirthday #happybirthday #loveyou»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved