Υρώ Λούπη: Ξεχάστε τον κλασικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό - Δείτε το πρωτότυπο δέντρο της
Showbiz

Υρώ Λούπη: Ξεχάστε τον κλασικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό - Δείτε το πρωτότυπο δέντρο της

Υρώ Λούπη: Αν έχετε μικρό χώρο αλλά όρεξη για δημιουργία τότε αυτό το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίζει να το φτιάξετε μόνοι σας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από τον Alpha και την καθημερινή σειρά, Έλα στη θέση μου. Η Υρώ Λούπη πλέον έχει το δικό της κοινό και στα social media, μέσα από τις φωτογραφίες που θα ανεβάσει το instagram, αλλά και τα σχόλια που θα δεχτεί από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει με τη σειρά της τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι οποίες φέτος θα είναι διαφορετικές για όλους. Η έξαρση της πανδημίας και τα αυστηρά μέτρα του lockdown, έκαναν τους περισσότερους να στολίσουν από νωρίς τα σπίτια τους, θέλοντας έτσι να ξεχαστούν από τις δυσκολίες αυτής της περιόδου.

Η Υρώ Λούπη δημιούργησε ένα ζεστό κλίμα στο σαλόνι της, αφού αποφάσισε να στολίσει ένα χειροποίητο δέντρο το οποίο και τοποθέτησε ακριβώς πάνω από το τζάκι της.

Πρόκειται για κομμάτια ξύλου, κομμένα και τοποθετημένα, ώστε να σχηματίζουν Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την κατασκευή της τοποθετώντας λαμπάκια αλλά και στολίδια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.

«Έτοιμο και το δεντράκι . Χειροποίητο ,με φυσικά υλικά , κατάλληλο για μικρούς χώρους και δεν κοστίζει ! Καλές γιορτές σε όλους σας», έγραψε στο instagram.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved