Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός που "εισβάλλει" στη σειρά μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός που "εισβάλλει" στη σειρά μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr

Άγριες Μέλισσες: O ηθοποιός Θάνος Χρόνης μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την αποψινή του είσοδό στο επιτυχημένο σίριαλ.

To τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον Θάνο Χρόνη καλύτερα μέσα από τη σειρά του Ant1 «Μην ψαρώνεις» και στο αποψινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» κάνει την δική του πρεμιέρα και θα τον απολαύσουμε στο ρόλο του ψυχίατρου «Αργυρίου».

Τι αποκαλύπτει εκείνος για την συμμετοχή του;

Πως σου ήρθε η πρόταση για τις «Άγριε Μέλισσες»;

«Οι Άγριες Μέλισσες ήταν το μόνο σήριαλ που είχα στείλει βιογραφικό πέρυσι που σκεφτόμουν να γυρίσω στην τηλεόραση. Κι έτσι φέτος πριν κάνα μήνα με κάλεσαν να με δουν για τη σειρά».

Ο ρόλος που θα ενσαρκώσεις;

«Θα είμαι ο Ψυχίατρος Αργυρίου που με εμφανίζει η Ανέτ σαν παλιό της φίλο, ώστε να έρθω σε επαφή με τον Μιλτιάδη στο σπίτι και σταδιακά να τον πείσω να ξεκινήσω να τον παρακολουθώ ως γιατρός, αλλά και να του αλλάξουμε την ήδη υπάρχουσα αγωγή (στα κρυφά στην αρχή)».

Τα συναίσθημα σου για αυτό το ρόλο;

«Χαρά και τιμή που συνευρίσκομαι και «παίζω» με συναδέλφους που φέρουν χρόνια εμπειρίας όπως η κα Κ. Δανδουλάκη, κος Γ. Γάλλος, κα Θ. Παπαθωμά αλλά και νέους και ταλαντούχους ηθοποιούς, όπως Δ. Γκοτσόπουλος, και άλλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved