Νέες, ωραίες και ταλαντούχες! Οι πρωτοεμφανιζόμενες της TV για το 2020
Showbiz

Νέες, ωραίες και ταλαντούχες! Οι πρωτοεμφανιζόμενες της TV για το 2020

Ανασκόπηση 2020: Το lockdown έφερε αέρα ανανέωσης στη μικρή οθόνη!

Άρπαξαν γερά την ευκαιρία που τους δόθηκε, ενώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφεραν να κάνουν γνωστό το όνομά τους στο χώρο των Media.

Νέες, λαμπερές και πολλά υποσχόμενες, οι κυρίες που έκαναν την φέτος την πρώτη τους εμφάνιση στην TV ήταν αρκετές.

Τόσο στο ξεκίνημα του 2020, όσο και στην έναρξη της φετινής σεζόν. Ο ANT1 επένδυσε ιδιαίτερα στη μυθοπλασία, βγάζοντας νέες κωμικές σειρές και φυσικά τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Από την άλλη, ΣΚΑΙ και Alpha ανανέωσαν ριζικά το πρόγραμμά τους, δίνοντας βαρύτητα σε ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και σε reality shows. Δυναμικά στη "μάχη" της τηλεθέασης μπήκε και η ΕΡΤ.

Η κρατική τηλεόραση έκανε μια πετυχημένη προσπάθεια, να εντάξει στο πρόγραμμά του κωμικές σειρές, παίρνοντας μάλιστα δημιουργούς και ηθοποιούς, γνωστούς από την πορεία τους στην ιδιωτική τηλεόραση.

Αέρας ανανέωσης και στις καθημερινές εκπομπές, με την Ιωάννα Μαλέσκου να μετακομίζει από την Κρήτη στην Αθήνα για χάρη του ΣΚΑΙ. Μπορεί να διαθέτει αρκετή τηλεοπτική εμπειρία, ωστόσο η πανελλαδική τηλεόραση έκανε πασίγνωστο το όνομά της, με την ίδια να μας καλησπερίζει καθημερινά από το πλατό του Love it.

Οι ιθύνοντες της σειράς, Αγγελική αναζητούσαν ένα φρέσκο και παράλληλα ταλαντούχο πρόσωπο, στο οποίο και θα έδιναν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Μαίρη Μηνά είχε όλα τα προσόντα, παίρνοντας το ρόλο της Αγγελικής, συγκεντρώνοντας αρκετά καλές κριτικές για την πορεία της μέχρι τώρα.

Ζωή Δημητράκου: Είναι σίγουρα ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του Mega. Η 33χρονη αθλήτρια του μπάσκετ, άφησε για λίγο το παρκέ και μπήκε δυναμικά στην TV, όταν την περασμένη άνοιξη απέκτησε τη δική της εκπομπή, όπου μοιραζόταν καθημερινά ασκήσεις γυμναστικής με τους τηλεθεατές. Η Ζωή Δημητράκου επέστρεψε και τη νέα σεζόν, κάνοντας α γυμναστική ξανά για χάρη του Mega, ενώ παράλληλα αποδέχτηκε την πρόταση του Open, κι έτσι την είδαμε να συμμετάσχει στο J2US.

Δες περισσότερα νέα και λαμπερά πρόσωπα της TV στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved