Μαρίνα Πατούλη: Το πρώτο μήνυμα μετά την είδηση του ατυχήματος!
Showbiz

Μαρίνα Πατούλη: Το πρώτο μήνυμα μετά την είδηση του ατυχήματος!

Η Μαρίνα Πατούλη ανάρτησε μια φωτογραφία στα social media και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές και τα μηνύματα αγάπης που έλαβε το τελευταίο 24ωρο.

Στο νοσοκομείο χθες (08/12) εισήχθη η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Όπως ενημέρωσε μέσω των social media και συγκεκριμένα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook είχε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από λίγες ώρες και χρειάστηκε, μετά τη σύγκρουση, να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Η Μαρίνα Πατούλη πλέον χαίρει άκρας υγείας και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το Instagram για να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν και να μάθουν νέα για την υγεία της.

Συγκεκριμένα έγραψε κάτω από την εν λόγω φωτογραφία: «Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους σας μέσα από την καρδιά μου, για τις αμέτρητες ευχές σας και για την αγάπη με την οποία με περιβάλατε, σε ένα ατυχές γεγονός που συνέβη χθες στη ζωή μου. Πλέον, είμαι και νιώθω πολύ καλυτέρα χάρη και στη δική σας θερμή ανταπόκριση. Η αγάπη σας μου δίνει πάντα τόση δύναμη και κουράγιο να συνεχίζω…Να είστε καλά, υγιείς και ασφαλείς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Δείτε τη φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved