Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τα τέσσερα παιδιά της - Μοναδικές φώτο!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που μας έδειξε τα τέσσερα παιδιά της - Μοναδικές φώτο!

Ανασκόπηση 2020: Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μία λαμπερή παρουσιάστρια, είναι πάνω απ’ όλα μαμά!

Προτεραιότητά της είναι τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή της οικογένειας, η Μαρίνα που την απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη όταν δεν εργάζεται, αφιερώνει όλες τις ώρες της στα τέσσερα αγγελούδια της και ιδίως αυτή τη σεζόν που πήρε την απόφαση να μείνει εκτός τηλεόρασης απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

Η Ελένη έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και έχει απαγορεύσει τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών της. Η μόνη φορά που αποφάσισε να δείξει στην τηλεόραση τα πρόσωπα των παιδιών της ήταν την τελευταία μέρα της στον Alpha και στην τηλεόραση την 1η Ιουλίου!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο το μεγάλο της φινάλε από την τηλεόραση είχε δίπλα της τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα και τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη Μενεγάκη την ώρα που ήταν στο πλατό η κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και τραγουδούσε, λύγησε και πήγε στην αγκαλιά των παιδιών της και του άντρα της.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη η οποία είναι λάτρης του Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες των παιδιών της με αφορμή τις διακοπές τους, ένα ταξίδι (πριν την πανδημία), τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, Άγγελο που πια είναι 18 χρονών…

Εσείς θυμάστε τις φορές που μας έδειξε τα τέσσερα παιδιά της; Δείτε όλες τις φορές που δημοσίευσε φωτογραφίες με την Λάουρα, την Βαλέρια, τον Άγγελο Λάτσιο αλλά και την πιο μικρή τη Μαρίνα Παντζοπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved