Έφη Σαρρή: Η απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή «άφησε άφωνο» τον Αρναούτογλου
Showbiz

Έφη Σαρρή: Η απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή «άφησε άφωνο» τον Αρναούτογλου

H Έφη Σαρρή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Νight Show και προέβη σε αποκαλύψεις στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρχικά αποκάλυψε ένα προς ένα τα ψέματα που έχει πει κατά καιρούς, αναφέρθηκε στις πλαστικές της και μίλησε ανοιχτά για τον γάμο που έχει κάνει!

Η Έφη Σαρρή είπε χαρακτηριστικά: «Οι φωτογραφίες μου, που αρέσουν περισσότερο στα social media, είναι οι πιο σέξι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική, ούτε καν μπότοξ. Ήμουν πάρα πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα πια, επειδή τα είδα όλα και τα ξαναείδα, εντάξει… Με κούρασε η ψευτιά που έλεγα εγώ και την πίστευαν όλοι! Έχω πει πάρα πολλά ψέματα στους δημοσιογράφους και τα έχετε πιστέψει όλα. Με έπαιρναν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και με ρωτούσαν να τους πω το όνομά του Αφρικανού, όταν έβγαλα το ομώνυμο τραγούδι. Λέω μόνο ψέματα. Είναι πάρα πολλά. Δεν κλείστηκα ποτέ σε μοναστήρι! Αν περάσω έξω από μοναστήρι… θα πέσει και θα με πλακώσει»!

Και υπογράμμισε για τους έρωτες της ζωής της: «Στη ζωή μου δεν ερωτεύτηκα κανέναν διάσημο. Δεν έτυχε. Ήμουν πάντα ερωτευμένη με άσημους»!

Και δήλωσε: «Θα μπορούσα να ερωτευτώ το Νίκο Κοκλώνη! Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος»!

Και δεν δίστασε να πει: «Μια αλήθεια που είχα πει ήταν ότι ήμουν παντρεμένη. Ήμασταν 17 χρόνια παντρεμένοι με τον γιατρό. Παντρευτήκαμε στην Αθήνα σε ένα Δημαρχείο. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Είναι η οικογένειά μου, δεν έχω άλλη οικογένεια. Δεν είχα αδέρφια και οι γονείς μου έφυγαν νωρίς από τη ζωή»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved