Το «καρφί» της Δανάης Μπάρκα: «Υπάρχει μια γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα»
Showbiz

Το «καρφί» της Δανάης Μπάρκα: «Υπάρχει μια γυναίκα με εμμονές και κακία για μένα»

H Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα… για τον νέο της ρόλο, τα νούμερα τηλεθέασης, τις εμμονές, τις αρνητικές κριτικές και τα τελευταία καυστικά σχόλια για το πάρτι έκπληξη που της έγινε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, από τους συνεργάτες της!

Η Δανάη Μπάρκα είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, The 2night show: «Στα γενέθλια μου έχω μεγάλη χαρά! Είναι η δική μου Πρωτοχρονιά. Οι φίλοι μου στην εκπομπή μου έκαναν ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη. Ενώ ενώ έμεινα στη χαρά αυτού του πράγματος, άκουσα πολλά. Διάβασα ένα άρθρο αυτά τα γενέθλια ούτε η Ελένη Μενεγάκη δεν τα έκανε. Που νιώθει σα μεγάλη παρουσιάστρια Και τελικά παίρνει την… παλάμη με ανοιχτά δάχτυλα… Χοντράδες Έχουν τριπλασταστεί οι εμμονές και οι κακές κριτικές αλλά έχω μάθει πλέον να τα ζυγίζω. Μαθαίνω πρώτα ποιος λέει τι»!

Όσο για μία συγκεκριμένη γυναίκα που γράφει συνεχώς αρνητικές κριτικές για εκείνη, τόνισε η Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχει μια συγκεκριμένη γυναίκα που έχει κακία και εμμονές αλλά όλοι μου λένε να μην ασχολούμαι μαζί της. Μου κάνει εντύπωσε ότι μια γυναίκα που έχει παιδιά, σχολιάζει έτσι μια άλλη γυναίκα. Λένε ότι έκανα εκπομπή με το όνομά του και βέβαια πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου! Το ότι μπορεί να με γνωρίζει κάποιος και να μου ανοίξει μια πόρτα, αλλά το πόσο θα μείνω μέσα έχει να κάνει με τη προσπάθεια τη δουλειά και το ταλέντο.».

Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της στο Mega, τόνισε: «Θα δω τα νούμερα θα τσεκάρω τι αρέσει και τι δεν αρέσει και θα με καθοδηγήσουν οι ειδικοί να δούμε τι θα κάνουμε. Αγχώνομαι με τα νούμερα Δεν με καταβάλλει όμως. Όλο αυτό θέλει χρόνο και δουλειά. Τη δουλειά τη ρίχνουμε όλοι. Ελπίζω να το κάνω το πρωινό για πολλά χρόνια.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved