Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα - Η παρατήρηση του Τανιμανίδη στον μπαμπά του
Showbiz

Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα - Η παρατήρηση του Τανιμανίδη στον μπαμπά του

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν γονείς. Το ζευγάρι θα αποκτήσει δίδυμα και το αποκάλυψε η εγκυμονούσα με μία γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, ενώ λίγο αργότερα ο Σάκης έδωσε ακόμα μία είδηση ότι δεν περιμένουν ένα μωρό αλλά δύο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, Happy Day ανέφερε ότι την είδηση την γνώριζαν πάνω από ένα μήνα και αποκάλυψε και την παρατήρηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στον μπαμπά του, τον Στέφανο!

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θα ξεκινήσουμε με ευχάριστα νέα. Σίγουρα μάθατε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα γίνουν γονείς. Η Χριστίνα κυοφορεί διδυμάκια και κάτι που ίσως ξέρετε είναι ότι αυτή η εκπομπή την είχε την πληροφορία και την είχε ενάμιση μήνα πριν. Αυτές είναι ευχάριστες ειδήσεις και το ίδιο το ζευγάρι αποφασίζει πότε θα τις επικοινωνήσει. Εμείς χαιρόμαστε ότι αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Και τόνισε: «Σύντομα θα είναι τέσσερις. Έχουμε κάνει ρεπορτάζ. Να πω ότι ήταν να είχαμε και τον μπαμπά του Σάκη, που από ότι μου είπατε μου έχει και αδυναμία. Τον κύριο Στέφανο θα τον πάρω μετά τηλέφωνο να γνωριστούμε αλλά ο Σάκης δεν τον άφησε γιατί του είπε “μπαμπά το παράκανες, μιλάς εδώ, μιλάς εκεί”. Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η ευχάριστη είδηση»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved