Γεωργιάδου: Η "ανησυχία" για τον γιο της που βρίσκεται στην Αμερική εν όψει κορονοϊού!
Showbiz

Γεωργιάδου: Η "ανησυχία" για τον γιο της που βρίσκεται στην Αμερική εν όψει κορονοϊού!

H Μαρία Γεωργιάδου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε για τον γιο της που είναι μακριά, έχοντας να τον δει αρκετό καιρό αλλά απάντησε και το πως βλέπει την κατάσταση με τον κορονοϊό!

Ο γιος σου, ο Αλκιβιάδης, βρί­σκεται για σπουδές στην Αμερική, τη χώρα με τα περισσότερα κρού­σματα καθημερινά, αλλά και θανάτους από τον ιό.

Ο Αλκιβιάδης σπουδάζει ακόμα εκεί, μένει εκεί, όπου έγιναν όλες οι αλλαγές που έχουν γίνει κι εδώ, δηλαδή, διαδικτυακά μαθήματα, εκεί δεν υπήρχαν μηνύματα για τη μετακί­νηση, αλλά από την πρώτη στιγμή φορούσαν μάσκα παντού.

Πόσο καιρό έχεις να τον δεις;

Έχω αρκετό καιρό να δω τον γιο μου, αλλά μιλάμε κάθε μέρα, τον βλέπω διαδικτυακά, απ' όπου μου επιτρέπει η τεχνολογία, είναι κι αυτό μια επαφή, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.

Το ότι βρίσκεται μακριά σου, με τόσες χι­λιάδες κρουσμάτων καθημερινά, χιλιάδες θανάτους, ως μητέρα δεν σ' έχει ανησυχήσει περισσότερο, δεν φοβάσαι;

Τον πρώτο καιρό, που τα πράγματα έφτασαν σε τραγικά σημεία εκεί, φυσικά ανησυχούσα πάρα πολύ, έβλεπα συνέχεια τι γίνεται, μιλούσα μαζί του για τους τρόπους που θα μπορούσα να τον προφυλάξω.

Τι σου λέει για την κατάσταση εκεί όπου βρί­σκεται;

Αυτός κι όλοι του οι φίλοι, είναι παντού με μάσκα, προσέχουν κι αισθάνονται την ευθύνη για τους γύρω τους, λειτουργούν ώριμα. Στο ξεκίνημα όλων αυτών; ήταν ακόμα μεγαλύτερη η αγωνία μου καθημερινά.

Μίλησε μου για τη νέα σου δου­λειά.

Η σειρά "Ήλιος", στον ΑΝΤΕΝΝΑ, που γράφω, έχει να κάνει με σχέσεις, συναισθήματα, ιστορίες σε μια επαρχιακή πόλη, στην Καβάλα. Επιλέχτηκε μια πόλη που δεν έχει την πολυπλοκότητα και το πολυσχιδές της Αθήνας, τα πράγματα παίρνουν μια άλλη απλότητα και οι αν­θρώπινες σχέσεις, όπως και οι ρυθμοί, μπορούν να είναι πιο χαλαροί. Όταν η ηρωίδα επιστρέφει στην πόλη αυτή, υπάρχει ένας πυρήνας που τη γνώριζε κι είναι τελείως διαφορετικό. Παρακολου­θούμε διάφορες ιστορίες μέσα από την άφιξη αυτής της ηρωί­δας, που επιστρέφει μετά από 18 χρόνια απουσίας.

Ποια είναι η πηγή έμπνευ­σης σου;

Αυτή η ιστορία μου αρέσει πολύ, έχει να κάνει με συναίσθημα, με ανθρώπινες σχέσεις, με ερωτικές σχέσεις και διλήμματα.

Μέσα σ' αυτά που συγγράφεις, έχεις βάλει στοιχεία βιωματικά, συναισθήματα που έχεις βιώσει;

Κάθε σενάριο, κι όποιος ασχολείται μ' αυτό, μεταφέρει προβληματι­σμούς του, δικές του έννοιες και δικά του θέλω, σε θέματα ζωής. Αν δεν σε έχει απασχολήσει κάτι, δεν έχει νόημα να γράψεις γι αυτό, δεν έχει να κάνει με το αν έχεις ζήσει ακριβώς μια τέτοια κατάσταση. Ο χαρακτήρας του σεναρίου αποκτά μια αυτονομία, κάνει αυτό που θα έκανε αυτός, κι όχι εσύ. Σαφώς κάθε σενάριο λέει πολλά πράγματα για τον ίδιο τον άνθρωπο.

Σε έχει απασχολήσει το αύριο, με την έννοια του φόβου της συνήθειας της κατάστασης που ζούμε τους τελευταίους μήνες, ότι θ' αλλάξει η κοσμοθεωρία μας;

Είναι νωρίς ακόμα.. Ξέρουμε ότι ζούμε περίοδο αλλαγών, ξέρουμε ότι συμβαίνουν πράγματα που δεν είχαμε ξανά ζήσει, αλλά είναι νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις αν τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα ή καλύτερα. Είμαι αισιόδοξη, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα, γιατί εμείς δεν θα τ' αφήσουμε. Τα πράγματα μπορούν να ξεπεραστούν, όμως όλα εξαρτώνται από τη δική μας στάση, όλων των ανθρώπων, σύμφωνα με το Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved