Φώτης Μεταξόπουλος: Αποκάλυψε τί του είχε εμπιστευτεί ο αείμνηστος Βουτσάς!
Showbiz

Φώτης Μεταξόπουλος: Αποκάλυψε τί του είχε εμπιστευτεί ο αείμνηστος Βουτσάς!

Ο Φώτης Μεταξόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αποκάλυψε τις κουβέντες που είχαν κάνει με τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, λίγο πριν "φύγει" από τη ζωή!

Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα μας, ανατρέποντας τα δεδομένα σε ζητούμενα.

Μέσα στην περίοδο αυτή έχω γράψει 5 τραγούδια, εκ των οποίων τα δύο ανήκουν στην 3η ηλικία, το ένα λέγεται; "Αφιέρωμα στην 3η ηλικία" και το άλλο, το οποίο αν το χορεύουν 3 φορές την ημέρα, προ φαγητού, θα ξαναγεννηθούν. Τα έχω κάνει όλα σε demo, να τραγουδάω εγώ, ενώ σκέφτομαι να τα κυκλοφορήσω. Τα περισσότερα χορευτικά που έκανα στο θέατρο "Δελφινάριο", αλλά και αλλού, είχαν και τραγούδι μέσα.

Αφού αγαπούσατε το τραγούδι, γιατί δεν ασχοληθήκατε και με αυτό;

Ασχολήθηκα, τώρα τελευταία. Έχω αφιερώσει 3 τραγούδια σε μένα, το ένα είναι αφιερωμένο στο εγώ μου, το δεύτερο λέγεται "Ο εμένας" και το τρίτο "Ο Φώτακας", είναι το ζεϊμπέκικο του Φώτακα, που λέγεται και "Μουγκά", γιατί όταν το τραγουδάω δεν μιλάει κανείς.

Ενεργοποιηθήκατε θετικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Βέβαια, επειδή είμαι σε ηλικία που είναι στα δύσκολα, φοβάμαι να βγαίνω έξω, κι έτσι κάθομαι μέσα. Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί, είναι να βγαίνω στον κήπο μου στην Πεντέλη που μένω, όπου γυμνάζομαι. Δίδασκα στις σχολές χορού, αλλά τώρα μας έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού. Το απόγευμα κάνω βόλτα στην Πεντέλη, για να διατηρούμαι σε φόρμα.

Περνάτε μόνος την καραντίνα;

Όχι, με τα δύο παιδιά μου, την κόρη μου και τον μικρό μου γιο, τον Κοσμά, που είναι στα 31 του, κι η κόρη μου είναι στα 25 της. Έχω άλλα δύο παιδιά εκτό5 από τον Πάνο. Η κόρη μου μένει μαζί μου, ο γιθ5 μου πηγαινοέρχεται. Έχω χωρίσει πολλά χρόνια με την τελευταία σύζυγο μου. Τώρα μένω μαζί με την κόρη μου.

Δεν σας λείπει μια συντροφιά;

Η σύντροφος μου λείπει όσο επιτρέπεται, όσο δεν επιτρέπεται, όχι. Λόγω κορονοϊού δεν επιτρέπεται η συντροφικότητα.

Μου είχατε πει σε παλαιότερη κουβέντα μας, ότι η ηλικία βρίσκεται μόνο στα χαρτιά, κι ότι δεν έχετε καμία σχέση εσείς με αυτό!

Ναι, το θυμάμαι, το έχω πει... Ειδικά στο σώμα μου αισθάνομαι 42 χρονών.

Γιατί 42 κι όχι 35 χρονών;

Μην το παρακάνουμε, γιατί στα 35 ήμουν πιο ζωντανό, τώρα είμαι όσο ήμουν στα 42. Έχω βάλει ημερομηνία λήξεως στα 120.

Μου είχατε αναφέρει επίσης ότι θα επιχειρούσατε να κάνετε κι άλλο παιδί και μάλιστα δίδυμα, για να "μπείτε στο μάτι", του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Στον Βουτσά είχα πει ότι θα πάω στα 120, κι αυτός επέμενε... Έκανε κι ένα παιδί και θα σας πω τι μου είχε εμπιστευτεί... Μου είχε πει: "Δε με νοιάζει τι λένε, εγώ είμαι ευτυχισμένος", κι έτσι "έφυγε" ευτυχισμένος, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved