Μελέτης Ηλίας: Απάντησε στο ενδεχόμενο για την απόκτηση τρίτου παιδιού!
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Απάντησε στο ενδεχόμενο για την απόκτηση τρίτου παιδιού!

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της υποκριτικής. Παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη και μίλησε για όλα, μεταξύ άλλων και για την απόκτηση ενός τρίτου παιδιού!

Σου έχει συμβεί να μην ταιριά­ζεις με κάποιον συνάδελφο σου, με αποτέλεσμα να μην έχετε καλή επικοινωνία και να μη λειτουργεί επαγγελματικά η σχέση σας;

Στην τηλεόραση δε μου έχει τύχει, στα σίριαλ "Το σόι σου", 5 χρόνια, αλλά και στο "Κρατάς μυστικό;", όπως και τώρα στη σειρά "Τα καλύτερα μας χρόνια", σερί, όλοι οι συνεργάτες είναι ένας κι ένας. Στην 20ετή πορεία μου στο θέα­τρο, σαφώς υπάρχουν και συνεργασίες που δε θα ήθελα να θυμάμαι, αλλά δεν οφείλεται σε θέμα συναδέλφου, περισσότερο οφείλεται σε διαφωνίες με τον σκηνοθέτη ή τελικά να περίμενες αλλιώς το έργο κι αλλιώς να βγαίνει...Υπάρχουν διάφορα τέτοια καλλιτεχνικά ζητήματα που είναι η "κουζίνα" τη$ δουλειάς μας, ο κόσμος δεν το καταλάβαινε τόσο στο αποτέλεσμα. Δεν έχει τύχει να πω ότι τα παρατάω και σηκώνομαι και φεύγω, όταν αποφασίζω κάτι, στηρίζω την απόφαση μου και μένω εκεί, μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως με το αν περνάω ή όχι καλά.

Συνεργάζεσαι ξανά;

Μπορείς να το αποφύγεις αυτό, η αλήθεια είναι πάντως εγώ το έχω αποφύγει. Δεν έχω ξανακάνει συνεργασία, ενώ μου έχει προταθεί, με άνθρωπο που δεν πέρασα καλά στην πρώτη μου δουλειά μαζί του.

Αποφεύγεις τους τοξικούς ανθρώπους;

Ακριβώς, με όποιο κόστος κι αν συμβαίνει αυτό, γιατί δεν παύει να είναι μια δουλειά και πρέπει να ζήσεις από αυτό. Παρόλα αυτά είμαι τυχερό5 που έχω επιλογή, αν δεν είχα μπορεί να έσκυβα το κεφάλι και να το έκανα. Πολλά πράγματα είναι θέμα σωστού χρόνου και τύχης. Έχω σταθεί πολύ τυχερός, δεν με έχει αγγίξει τόσο το να πει για μένα κάποιος κάτι αρνητικό και να μη με πάρουν σε μια δουλειά, θεωρώ ότι έτυχε να είμαι στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Υπάρχουν τρομερά άξιοι συνάδελφοι, οι οποίοι αυτή τη στιγμή περνούν πάρα πολύ δύσκολα. με την ιστορία αυτή της πανδημίας, είναι άνεργοι, 6εν έχουν τα προς το ζην. Είμαστε πολλοί και δυστυχώς, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δεν είναι και η καλύτερη φάση που περνάμε.

Τι σ' έκανε να μιλήσεις ανοιχτά για την οικο­γένεια σου, να αναφερθείς στις "αναταράξεις" που υπήρχαν στον γάμο σου, να πεις για τον σύμβουλο γάμου που επισκεφθήκατε με τη σύζυγο σου; θεωρείς πιο δύσκολο να μείνεις σε μια σχέση απ' ό,τι να χωρίσεις;

Το να παρουσιάζεις κάτι το οποίο δεν είναι αληθές και κάποια στιγμή ν' αποκαλυφθεί το αντίθετο, εκεί θα έχεις σοβαρότερο πρόβλημα. Επιλέγω την ειλικρίνεια και τουλάχιστον ξέρω ότι δεν πρόκειται να ειπωθεί κάτι πίσω από την πλάτη μου, το οποίο να μην είναι αληθινό/Εχουν παρου­σιαστεί προβλήματα, έχουμε αποφασίσει να τα λύσουμε, εν μέρει τα έχουμε καταφέρει, όπως γίνεται και με χιλιάδες άλλα ζευγάρια στις μέρες μας, αυτή τη στιγμή και ειδικά σε αυτές τις ημέρες της καραντίνας.

Πώς περνάνε για σένα και την οικογένεια σου οι ημέρες της καραντίνας;

Προς το παρόν η δεύτερη καραντίνα δεν μας έχει επηρεάσει, γιατί συνεχίζουμε τα γυρί­σματα, κι η γυναίκα μου δουλεύει πολύ στον ιατρικό τομέα, που κι αυτοί δε σταματάνε, οπότε το μόνο μας θέμα είναι τα παιδιά που τώρα δεν θα έχουν σχολείο.

Η κόρη σου είναι η πρωταγωνίστρια στο σπίτι;

Ισχύει, αλλά η μικρή, όπως και ο μικρός, άμα τους κλείσεις στους 4 τοίχους, γίνονται αγρίμια και με το δίκιο τους τα παιδιά, γιατί έχουν μια τεράστια ενέργεια να ξοδέψουν, η οποία χωρίς σχολείο και δραστηριότητες, δεν ξοδεύεται. Παίζω μπάλα μαζί τους για να τα κουράσω και να τα βάλω για ύπνο.

Σου αρέσει να διαθέτεις χρόνο στα παιδιά σου;

Ναι, μου αρέσει, γιατί δεν τα έβλεπα καθόλου, καθώς είχα τις παραστάσεις και τα γυρίσματα, οπότε τώρα το εκμεταλλεύομαι...

Οι τύψεις και οι ενοχές που είχες λόγω της απουσίας σου από το σπίτι, σου έκαναν...καλό;

Μου έκαναν καλό, ναι...

Τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού στη ζωή σου τον σκέφτεσαι;

Τώρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα, με φοβίζει πάρα πολύ. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει στο πλάνο μου, σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved