Ανασκόπηση 2020: Τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε αυτή τη χρονιά – Παραμυθένια αλλά και εναλλακτικά!
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Τα ωραιότερα νυφικά που είδαμε αυτή τη χρονιά – Παραμυθένια αλλά και εναλλακτικά!

Aνασκόπηση 2020: Το 2021 είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τους γάμους της χρονιάς μέσα από λαμπερές φωτογραφίες.

Μπορεί φέτος τα μυστήρια των γάμων, ειδικά μετά τον Φλεβάρη, να τελέστηκαν υπό ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, ωστόσο ήταν απολαυστικά με τα ζευγάρια να ζουν κάθε στιγμή με ευτυχία.

Πάμε όμως να θαυμάσουμε ξανά, τις λαμπερές νύφες και τα υπέροχα νυφικά τους που «έκλεψαν» την παράσταση.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε μέσα στον Οκτώβρη και όλοι τη θαυμάσαμε ντυμένη νύφη. Ο λόγος για την Ελισάβετ Δοβλιατίδου που όλοι γνωρίσαμε στο πρώτο Survivor και τον αγαπημένο της, Αντώνη Γαλάτη.

Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή και όπως ήταν φυσικό το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με το καταληκτικό νυφικό της.

Η κούκλα Ελισάβετ στις φωτογραφίες που η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας χάρισε δυο μοναδικές φωτογραφίες και το χαζέψαμε πραγματικά με το υπέροχο νυφικό της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Έλαμπε η Ελεονώρα Ζουγανέλημέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της. Ο γάμος της τραγουδίστριάς και του αγαπημένου της, Σπύρου Δημητρίου έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) στις όμορφες Σπέτσες.

Επέλεξε να ντυθεί στα λευκά στον υπέρλαμπρο γάμο της στις Σπέτσες με δημιουργία CELIA KRITHARIOTI. Το υπέροχο ολόλευκο νυφικό αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

Lily Allen

Δεύτερος γάμος, δεύτερο νυφικό αλλά όχι έτσι όπως μπορεί κανείς να το φανταστεί! Ο λόγος για την Lily Allen, η οποία μας εντυπωσίασε με το εναλλακτικό νυφικό της. Λευκό σε στιλ φορέματος κι ένα πέπλο στο κεφάλι!

Ράγια της Ιορδανίας

Με μόλις τέσσερις καλεσμένους πραγματοποιήθηκε ο πιο εναλλακτικός πριγκιπικός γάμος. Η τελετή έγινε το Λονδίνο με ελάχιστους καλεσμένους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ η πριγκίπισσα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της χωρίς να φορά τιάρα.

Τη θέση της οποίας πήρε ένα εκπληκτικό headpiece με ζαφείρι και διαμάντια. Το νυφικό της ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την Ράγια της Ιορδανίας να λάμπει στο πλευρό του νεότερου συζύγου της, τον Βρετανό δημοσιογράφο Νεντ Ντόνοβα.

Μαρία Ψήλου

Η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψήλου, λοιπόν κι ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος ένωσαν τις ζωές τους και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν εκεί και εξασφάλισε πλούσια στιγμιότυπα από τον γάμο τους.

Η Μαρία Ψήλου ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο παραμυθένιο της νυφικό, ενώ μάλιστα φαινόταν και η φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω, το μακιγιάζ της ήταν απαλό και γενικώς η εικόνα της ήταν προσεγμένη και πολύ όμορφη.

Ελέτρα Λαμποργκίνι

Μέσα σε μια παραμυθένια τελετή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας η 26χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Ελέτρα Λαμποργκίνι, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Afrojack.

Η κούκλα νύφη όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα νυφικό. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της και τα τρία νυφικά που επέλεξε. Και ρομαντικό και πιο κλασσικό αλλά και πιο αποκαλυπτικό, όπως θα δεις κι εσύ στις φωτογραφίες.

Eunice Kennedy Shriver

Την πιο όμορφη επιλογή σε νυφικό έκανε και εμείς το ζηλέψαμε! Παντρεύτηκε φορώντας το νυφικό της γιαγιάς της 67 χρόνια μετά!

Ο λόγος για την… Eunice Kennedy Shriver η οποία παντρεύτηκε τον Michael “Mikey” Serafin Garcia σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Μαϊάμι στην καθολική εκκλησία St. Patrick’s.

Η πανέμορφη κληρονόμος φόρεσε το Dior νυφικό που η γιαγιά της, Eunice Mary Kennedy Shriver, έβαλε το 1953, απλά το τροποποίησε ελάχιστα… κρατώντας το ρομαντικό ύφος του!

Δες όλα τα λαμπερά νυφικά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved