Ανασκόπηση 2020: Ποια ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Ποια ζευγάρια αποφάσισαν να παντρευτούν την επόμενη χρονιά

Ανασκόπηση 2020: Πολλά από τα ζευγάρια επωνύμων είχαν προγραμματίσει το γάμο τους για το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού ανέτρεψε τα σχέδιά τους.

Κάποια από επιλογή λοιπόν θέλησαν να αναβάλλουν το γάμο τους και να τον κάνουν την επόμενη χρόνια, αν και εφόσον η συνθήκη το επιτρέψει.

Πάμε να δούμε παρακάτω ποια ζευγάρια έχουν ήδη προγραμματίσει το γάμο τους. Μερικά από αυτά έχουν ορίσει και ημερομηνία, άλλα πάλι απλά το σχεδιάζουν για τη χρονιά που μόλις έκανε ποδαρικό.

O Λάμπρος Χούτος έδωσε την πρώτη κοινή συνέντευξη με την αγαπημένη του, Ματίνα Ζάρα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show και αποκάλυψαν πώς γνωρίστηκαν και ανακοίνωσαν τον γάμο τους!

Ο Λάμπρος Χούτος είπε πως η πρόταση γάμου έγινε τυχαία χωρίς δαχτυλίδι σε μία από τις εξορμήσεις τους στο Λυκαβηττό: «Ήταν αυθόρμητο. Πήγαμε σε μία εκκλησία στον Λυκαβηττό για να προσευχηθούμε και σε κάποια φάση το ένιωσα πάρα πολύ έντονα και έτσι όπως ήμουν της είπα να παντρευτούμε».

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να παντρευτεί μέσα στο 2021 το καλοκαίρι στη Σκιάθο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε εν μέσω πανδημίας και είναι έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Τη χαρμόσυνη είδηση του αρραβώνα είχε κάνει γνωστή ο μέλλοντας γαμπρός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! Στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψαν οn air την ημερομηνία του γάμου τους.

Για ποιο ζευγάρι πρόκειται; Για τον μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο και την αγαπημένη του. «Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δυο μας. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό η πρόταση γάμου», είπε εκείνη χαρούμενη. «Το μονόπετρο το διάλεξα μέσα σε μια ώρα», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος ενώ αποκάλυψαν την ημερομηνία του γάμου τους, που θα γίνει στις 29 Μαΐου.

«Για τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου και κορονοϊού επιτρέποντος!», είχε αποκαλύψει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, ήδη κατέστρωσαν και τα σχέδιά τους για τον γάμο τους που θα συνδυάσουν με τη βάφτιση το πρώτου τους παιδιού. Ο γάμος και βάφτιση της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλο, θα γίνουν, αν όλα πάνε καλά με την πανδημία, μέσα στο 2021.

Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται την αγαπημένη του. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και η πρόταση γάμου έγινε στη Χαλκιδική, όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Μάλιστα η Κρίστη είχε αναρτήσει στο Instagram «Χίλιες φορές ναι».

Όσο για το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ζευγάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα μέσα στο 2021 αναμένεται να ενωθούν ο παρουσιαστής και tatoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η ψυχολόγος Κρίστη Καθάργια με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Είχαμε μάθει ότι παντρεύεται η Στέλλα Δημητρίου από τους φίλους της στο instagram. Το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις Σπέτσες, ωστόσο λόγω του κορονοϊού, λόγω των μέτρων που πάρθηκαν αποφάσισαν να αναβάλλουν τον γάμο τους και θα τον πραγματοποιήσουν αργότερα, αφού για το ζευγάρι προέχει η υγεία των δικών τους ανθρώπων. Έτσι το ζευγάρι θα καθυστερήσει τον θρησκευτικό γάμο του, αλλά θα κάνει σύντομα πολιτικό γάμο και όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα κάνουν και τον θρησκευτικό.

Παντρεύεται και ανακοίνωσε την ημερομηνία του γάμου του πρώην παίκτης του MasterChef! Ο γάμος θα γίνει στην Κρήτη το επόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου τους! Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο πρώην παίκτης του MasterChef 4 αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Λότους.

Ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου στο Παρίσι και η ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την πρόταση γάμου! «Χίλιες φορές ναι» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ανεβάζοντας παράλληλα στο Instagram, μια τρυφερή της φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία φιλιούνται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ. Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο 2021.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved