Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει γιόγκα και ρίχνει... το instagram! (video)
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Κάνει γιόγκα και ρίχνει... το instagram! (video)

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά κάνει γιόγκα και το video του γίνεται viral!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μετά το συμβάν που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης επέστρεψε με νέο λογαριασμό και ανάρτησε ένα video που μας... τρέλανε!

Ο δημοφιλής ηθοποιός απέχει πλέον από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Ο ίδιος είναι ενεργός το τελευταίο διάστημα στο instagram και όλες του οι δημοσιεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αυτή τη φορά κοινοποίησε ένα video, στο οποίο κάνει γιόγκα και εξηγεί τα οφέλη που έχει αυτό το είδος γυμναστικής!

Συγκεκριμένα κάτω από το video, έγραψε χαρακτηριστικά: "Ήσυχος διαλογισμός. Lock down-Soul up. Ήσυχος διαλογισμός. Έφτιαξα καινούργιο βιντεάκι, lock down version,
επειδή στους καιρούς που ζούμε, είναι πολύ σημαντικό βοήθημα! Κάνε στον εαυτό σου αυτό το δώρο. 15 λεπτά την ημέρα μόνο για εσένα. Είναι σημαντικό. Με άδειο στομάχι, φόρεσε άνετα ρούχα, βρες ένα ήσυχο μέρος. Αν είναι στη φύση, καλώς. Αν είναι στο δωμάτιό σου πάλι καλώς (άνοιξε λίγο το παράθυρο). Βάλε alarm 11 λεπτά στο τηλέφωνό σου και κλείσε το. Την πρώτη φορά που το δοκίμασα τα 11 λεπτά μου φάνηκαν μία ώρα, για αυτό μην το κρίνεις από την πρώτη φορά. Κάνε το για μία εβδομάδα και μετά αποφάσισε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, ο διαλογισμός είναι κάτι αποκλειστικά βιωματικό, δεν έχει σχέση με θρησκείες, είναι απλά ένα εργαλείο για την αυτογνωσία και για την ψυχική μας ηρεμία. Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα".

Δείτε το video με τον Θανάση Ευθυμιάδη να κάνει γιόγκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved