Πόπη Τσαπανίδου: Αρνείται να στολίσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο και εξηγεί τον λόγο
Showbiz

Πόπη Τσαπανίδου: Αρνείται να στολίσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο και εξηγεί τον λόγο

Πόπη Τσαπανίδου: Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος στο instagram.

Με ένα αρκετά μεγάλο κείμενο στο instagram, η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε το λόγο που αποφεύγει να στολίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί να πόζαρε αμακιγιάριστη κάτω από ένα δέντρο, ωστόσο η ίδια έδωσε απαντήσεις στους followers της στο instagram.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου

Να μαι και γω εδω! Μπροστά από δέντρο που δεν είναι δικό μου, γιατί δεν μ αρέσει να στολίζω χριστουγεννιάτικο δεντρο σπίτι μου, αλλά συμμετέχω -ακόμα και με το ζόρι- στους στολισμούς δέντρων όλων των μελών της οικογένειας, κάποιες φορες μάλιστα κουβαλώντας τις μπάλες που θέλω να βλέπω (βλέπε προηγούμενο post χεχε) ή ακόμα και το ίδιο το δέντρο, όπως αυτό στη φωτό, αληθινό και σε γλάστρα για να το στείλουμε μετά τις γιορτές εκεί όπου ανήκει μεσω γεωπόνου που θα αναλάβει να το φυτέψει όπως πρέπει!


Και για να μην σου αφήσω αναπάντητα ερωτήματα -και καλά- δεν στολίζω για να γλυτώσω τη θλίψη που μου προκαλεί το ξεστόλισμα μετά. Αρκούμαι σε σκόρπιες γκλιτερένιες μπάλες εδώ και κει, φωτάκια, κεράκια και κατασκευές που θυμίζουν δέντρο αλλά δεν είναι! Ξέρω. Αυτή μου η άρνηση κρύβει κάποιο ψυχολογικό θέμα, αλλά μην ανησυχείς για μένα... το φροντίζω εντατικά και δεν είμαι καθόλου μίζερη και λυπημένη τις γιορτές. Αντίθετα χοροπηδώ ολημερίς τραγουδώντας "θα πλεξω τούλι για το Χριστούλη", όλο τον Ρουντολφ το ελαφάκι, ολ αιγουντ φορ κριστμας, με τελευταιο χιτ μου της Αντζυς της Σαμίου τα πιο γλυκα χριστουγεννα! Γιατί κέφια αγαπητέ έχουμε τρελά ακόμα και χωρίς δέντρο στο ντεκόρ μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved