Showbiz

The Bachelor: «Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει αποφασίσει ποια κοπέλα θα διαλέξει»

Gossip-tv Team

The Bachelor τελικός: Την αποκάλυψη έκανε πασίγνωστος άνθρωπος της τηλεόρασης ο οποίος πρόσφατα ήρθε σε επαφή με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ξέρει καλύτερα από όλους τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλό και την ψυχολογία του Έλληνα Bachelor. 

O λόγος για τον Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε για την παρουσία του μέσα στη βίλα πριν από μερικά επεισόδια όπου και βρέθηκε για να βοηθήσει τα κορίτσια να μαγειρέψουν για τον Παναγιώτη.

Ο κορυφαίος σεφ, μίλησε για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την παρουσία του εκεί και φυσικά σχολίασε αυστηρά τις... επιδόσεις των κοριτσιών στη μαγειρική.

«Ενώ ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, η Αντζελίνα ήταν πολύ καλή στο μαγειρικό κομμάτι, από τη στιγμή που μπήκε ο Παναγιώτης μέσα, χαθήκαν όλα. Έχασαν το παιχνίδι. Προσπαθούσαν να εντυπωσιάσουν τον Παναγιώτη και έγινε εκεί… άστα να πάνε. Η Αντζελίνα ήταν καλύτερη, η Σία ήταν η Μαντάμ Σουσού. Αν θέλει να φάει καλά, πρέπει να πάρει την Αντζελίνα».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς είδε τον Παναγιώτη Βασιλάκο από κοντά και πώς έκρινε την προσωπικότητά του, ο Έκτορας Μποτρίνι έκανε την αποκάλυψη:

«Στο μυαλό του νομίζω είναι ξεκάθαρο πλέον. Νομίζω έχει αποφασίσει» είπε ο γνωστός σεφ χωρίς όμως να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα της κοπέλας που έχει κερδίσει ήδη την καρδιά του Παναγιώτη, μετά την πριβέ κουβέντα που είχαν οι δύο άντρες στη βίλα.

Δείτε τι άλλο είπε ο Έκτορας Μποτρίνι στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved