Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ελένης για τη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ελένης για τη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη

Σαν χθες ήρθε στον κόσμο η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για ακόμα μία φορά αποδεικνύει πως είναι αδύνατον να την ξεχάσει. 

Η Ζωή Λάσκαρη, αν ζούσε θα έκλεινε φέτος τα 76 της χρόνια και η κόρη της που δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα γενέθλιά της, ανέβασε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη με μία ρετρό φωτογραφία. Σ' αυτήν απεικονίζεται η αξέχαστη ηθοποιός σε πολύ όμορφες και γιορτινές στιγμές.

"Σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της, όπως πάντα της άρεσε να τα γιορτάζει..." έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρία Ελένη μην κρύβοντας βέβαια την έλλειψη που νιώθει για την απώλειά της.

«Γίνομαι 73. Του χρόνου 74. Πρώτα ο Θεός, γεροί να είμαστε… ο χρόνος είναι χρόνος» είχε δηλώσει πριν από τρία χρόνια η ίδια η Ζωή Λάσκαρη στα γενέθλιά της πριν από τρία χρόνια, λίγους μήνες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στη Ραφήνα, ξαφνικά μετά από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατός της στις 18 Αυγούστου του 2017 σκόρπισε την απόλυτη θλίψη στην οικογένειά της αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που τη λάτρεψαν μέσα από τους σημαντικούς ρόλους της σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Ελένης για τη μητέρα της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved