Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ο δικηγόρος του μιλάει πρώτη φορά για τη δικαίωσή του και την αποζημίωση

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που πριν από τρία χρόνια είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τις μέρες των Χριστουγέννων με λεωφορείο το οποίο και του δημιούργησε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ο δικηγόρος του Αγαμέμνων Τάτσης ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός του φίλος δεν έκρυψε την χαρά του για την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης στο δικαστήριο σε πρώτο βαθμό, επισημαίνοντας πως υπάρχει ακόμα δρόμος μπροστά για την οικογένεια.

Όμως, εφόσον εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό και δικαιώνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, επικρατεί αισιοδοξία στην οικογένειά του ώστε να αποκτήσει μία καλύτερη ποιότητα ζωής ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο Αγαμέμνων Τάτσης επεσήμανε πως από την πλευρά της η οικογένεια υποστηρίζει πως την ώρα του μοιραίου ατυχήματος, ο Κωνσταντίνος φορούσε κράνος και μάλιστα καλής ποιότητας, παρ' όλο που το δικαστήριο προσάπτει 30% συνυπαιτιότητα στον οδηγό της μηχανής.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη υπόθεση και δείχνει το σκεπτικό της ότι η δικαιοσύνη δια του δικαστού που έκρινε την υπόθεση έσκυψε από πάνω από το πολύ σύνθετο υλικό το οποίο, πρέπει να σημειωθεί ότι, είχε εκτενείς αναφορές σε αποτυπώσεις στοιχείων που δόθηκαν από συστήματα υψηλής τεχνολογίας, από GPS, από Drones που έδωσαν την κίνηση των οχημάτων, τη θέση τους, την ορμή της ταχύτητας και γενικά πώς συνέβη αυτό το τραγικό ατύχημα που επέφερε όλες αυτές τις δυσμενέστατες συνέπειες στον Κωνσταντίνο" αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο γνωστός δικηγόρος.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού η οποία τόνισε ότι στο παρελθόν είχε δουλέψει με τον Κωνσταντίνο και είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάτης και εξήρε το έργο που κάνει στο πλευρό του η γυναίκα του Εβελίνα. "Είναι μία ηρωίδα σύζυγος και μάνα' είπε η παρουσιάστρια, εκδηλώνοντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό της σε αυτή την γυναίκα.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο δικηγόρος στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved