Κρυσταλλία: Γεννά από μέρα σε μέρα και έδειξε γυμνή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα
Showbiz

Κρυσταλλία: Γεννά από μέρα σε μέρα και έδειξε γυμνή τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Κρυσταλλία γεννά σε λίγες μέρες τον καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα γυμνή, έχοντας ως φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στολίσει στο σαλόνι και σχολίασε:

«Περιμένοντας το δικό μας πολύτιμο χριστουγεννιάτικο δώρο»!

Μάλιστα έχει ήδη κάνει και το baby shower και είχε ποστάρει υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram της γράφοντας: «Christmas Baby Shower

Οι μέρες για τη γνωριμία με τον πιο όμορφο πρίγκιπα πλησιάζουν και νιώθω τόση χαρά και ευλογία!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και σκέψεις σας που λαμβάνω καθημερινά... Με έχετε γεμίσει με αγάπη, αγάπη και πολλή αγάπη!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ την Άντα μου για την Υπερφανταστική τούρτα που μας έφτιαξε για ακόμη μία φορά όπως και για όλα τα yammy χριστουγεννιάτικα γλυκά για το Baby Shower!!! Ευχαριστώ επίσης πολύ την γλυκιά μου Σουζάνα για τα υπέροχα Favors και τα μπαλόνια που έφτιαξε για τον μικρό μας!!! Να είστε όοοολοι καλά, υγιείς και να έχετε όμορφες μέρες και όμορφες γιορτές με τους αγαπημένους σας και εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!! Boothίτσες μου σας ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο και για όλες τις μέρες που περάσαμε παρέα και με το καλό θα περάσουμε...!! @penelopeanastasopoulou@sofia_moutidou @sofiakourtidou @opentvthebooth Ήταν πολύ συγκινητική η σημερινή εκπομπή και σας ευχαριστώ για το αφιέρωμα!!!

Με συγκινήσατε...».

Όπως έχει πει η Κρυσταλλία περιμένει να γεννήσει το αγοράκι της έως το τέλος του χρόνου!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που ανήρτησε παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved