Κοσιώνη: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της είναι παραμυθένιο! Δες πώς το έχει στολίσει
Showbiz

Κοσιώνη: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της είναι παραμυθένιο! Δες πώς το έχει στολίσει

Πριν μερικές ημέρες ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με την οικογένεια να στολίζει το δέντρο, το βράδυ της Κυριακής (13-12) η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε με τους followers της μια ακόμη φωτογραφία.

Η παρουσιάστρια φωτογράφισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της και αποκάλυψε το αγαπημένο της στολίδι και την ιστορία πίσω από την αγορά του.


«Τα κουδουνάκια από την Ιερουσαλημ! Ένα από αυτά τα... «τίποτα ιδιαίτερο» που καμια φορά λατρεύεις. Τα αγόρασα πριν από ένα γύρισμα από την αρμένικη συνοικία της παλιάς πόλης και τα κουβαλούσα ως το τέλος της μέρας, στο ταξίδι η βαλίτσα μου δεν σταμάτησε να κάνει γκλιν γκλον, περίμενα λίγο παραπάνω στον έλεγχο για να ελεγχθούν τα «ύποπτα» μεταλλικά αντικείμενα, αλλά τα βλέπω κάθε χρόνο στο δέντρο μας, τα θαυμάζω, θυμάμαι και χαμογελώ! Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά τα αγαπώ!», έγραψε η ίδια και πάθαμε πλάκα με τον απίθανο στολισμό της.

«4 ζευγάρια χέρια είναι καλύτερα! Και του χρόνου!», είχε γράψει ο Κώστας Μπακογιάννης ανεβάζοντας την πιο τρυφερή φωτογραφία των παιδιών του την ώρα που είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την υπέροχη δουλειά τους με το στολισμό του δέντρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved