Πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας αγνώριστη πριν από μερικά χρόνια! Θα τα χάσεις!
Showbiz

Πρωταγωνίστρια της Μουρμούρας αγνώριστη πριν από μερικά χρόνια! Θα τα χάσεις!

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά και ήδη μας έχει κερδίσει με τη... μουρμούρα της και τα... νάζια της. 

Ο λόγος για την Άννα Κουτσαφτίκη, μία σχετικά νέα προσθήκη στη σειρά η οποία όμως, μαζί με τον... Θεσσαλονικιό σύζυγό της Μπάμπη ή κατά κόσμον Σπύρο Τσεκούρα κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποτελεί πλέον μία από τις πιο αγαπημένες περσόνες της σειράς.

Τη γνωρίσαμε με κοντό καρέ σκούρο ξανθό μαλλί αλλά πλέον την απολαμβάνουμε με μακρύ ξανθό -λίγο πιο ανοιχτό- μαλλί.

Όπως και να είναι όμως, η απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος" Κουν και της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι είναι πολύ γοητευτική.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Άννα Κουτσαφτίκη και το ρόλο της στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, έχει και άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές δουλειές στο παρελθόν, με τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές "Οι ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα" (Alpha), "Καλά να πάθεις" (Alpha), "Κάμερα καφέ" (Mega) καθώς και στον κινηματογράφο με τη συμμετοχή της στις ταινίες "Miss Violence" (2013), "Ένα τραγούδι δε φτάνει" (2003) και "Απ' τα κόκκαλα βγαλμένα" (2011).

Στο θέατρο θα τη θυμούνται όσοι έχουν δει τις παραστάσεις Ο Βαφτιστικός (2019), Τρωάδες σήμερα (2016), Company (2018), Sweeney Todd Ο δαιμόνιος κουρέας της Fleet Street (2017), Οφσάιντ (2016), Ράφτης κυριών (2019).

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στην ταινία Kung Fu Panda 3 (2016).

Πάντως, στο πέρασμα των χρόνων, η ηθοποιός έχει αλλάξει πάρα πολλά λουκ κυρίως σε ό,τι αφορά τα μαλλιά της αφού έχει πειραματιστεί και σε χρώμα και σε κουρέματα. Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω για να την δείτε και σε κάποιες που είναι πραγματικά αγνώριστη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved