Βασιλική Μιλλούση: Η νέα φωτό με το νεογέννητο μωρό της, οι δυσκολίες και η… αϋπνία!
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Η νέα φωτό με το νεογέννητο μωρό της, οι δυσκολίες και η… αϋπνία!

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν πριν μερικές ημέρες η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με την νεογέννητη κορούλα της να έχει πλέον ολοκληρώσει την οικογενειακή τους γαλήνη.

«Δεύτερη φορά, διπλή χαρά. Την Πέμπτη γέννησα. Είχαμε και μια νοσηλεία 15 ημέρες πριν γιατί βιαζόταν λίγο η μικρούλα, αλλά ήμουν σε καλά χέρια, οπότε όλα πήγαν μια χαρά», ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση στις πρώτες της δηλώσεις.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε: «Ήμουν μέσα στη γέννα. Ο γιατρός της Βασιλικής είναι πολύ δικός μας άνθρωπος είμαι τρισευτυχισμένος βασικά που βρέθηκα μέσα και το είδα όλο αυτό από πολύ κοντά».

Μέσα από μια νέα φωτογραφία η τρυφερή μαμά αποκάλυψε τις δυσκολίες με δυο μωρά στο σπίτι ενώ ευχαρίστησε τους followers της για τις δεκάδες ευχές που έχει λάβει.

«Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά όλους και κυρίως όλες τις υπέροχες μανούλες που μου στέλνουν μηνύματα κατανόησης γεμάτα αγάπη και υπέροχες ευχούλες! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο με δυο μωρά όμως νιώθω τόσο γεμάτη που ξεχνάω την αϋπνία μου (τρεις ώρες ύπνο...και όχι συνεχόμενες 😅)να είστε όλοι καλα, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Καλή δύναμη και όμορφες ευχές 🥰🥰»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved