Νίκος Μίχας: Η μοναδική φώτο με την κόρη του μέσα στο σπίτι
Showbiz

Νίκος Μίχας: Η μοναδική φώτο με την κόρη του μέσα στο σπίτι

Ο Νίκος Μίχας με τη γυναίκα του, Άννα βιώνουν υπέροχες οικογενειακές στιγμές από την ημέρα που απέκτησαν την κορούλα τους.

Η μικρή είναι πια ενός έτους και είναι μία κούκλα…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής και γιατρός παντρεύτηκε την Άννα τον Ιούλιο του 2019 και τον Οκτώβριο ήρθε η κόρη τους που τους έχει ξετρελάνει!
«Ανέκαθεν με αφορούσε η πατρότητα, αλλά ποτέ δεν το πίεσα. Θεωρώ πως αυτά γίνονται κάπως πιο αυθόρμητα. Για μένα είναι μια πολύ όμορφη αλλαγή στη ζωή μου που με γεμίζει χαρά! Ένιωσα μεγάλη χαρά! Η χαρά ήταν το πρώτο και το κύριο πράγμα που αισθάνθηκα. Μετά ήρθαν όλα τα επόμενα…», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Μίχας!

Ο ίδιος έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, ενώ πρόσφατα ανήρτησε και μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του με φόντο το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους που έχει τοποθετηθεί στο σαλόνι και παίζουν οι δυο τους...


Αυτά τα Χριστούγεννα για το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ξεχωριστά αφού η μικρή τους είναι ενός έτους, λέει τις πρώτες λεξούλες της, κάνει τα πρώτα βήματά της και... παίζει με τον μπαμπά της, όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved