Τζώρτζια Βαϊνά: H πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε νέες φωτό από τον γάμο της
Showbiz

Τζώρτζια Βαϊνά: H πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε νέες φωτό από τον γάμο της

Τζώρτζια Βαϊνά: Πολιτικός γάμος για το ζευγάρι, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο του παιδί.

Ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Τζώρτζια Βαϊνά μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks. Έκτοτε η ίδια ασχολήθηκε ενεργά με τη μόδα και την ομορφιά, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή και στο μωράκι που περιμένει με τον αγαπημένο της.

Η Τζώρτζια Βαϊνά και ο Νίκος Δρούγκας διανύουν τα πρώτα τους 24ωρα ως παντρεμένο ζευγάρι. Ο γάμος έγινε στον τόπο καταγωγής του γαμπρού, στην Ερμιόνη και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφόρησαν γρήγορα στα social media, ενώ περισσότερα είδαμε από το προφίλ της νύφης στο instagram.

"Ευχαριστούμε πολύ τους λιγοστούς φίλους & συγγενείς που παρευρέθηκαν στην όμορφη αυτή στιγμή της ζωής μας!Λόγω της κατάστασης του covid λείπανε οι αγαπημένοι μου γονείς αλλά & καλοί φίλοι & συγγενείς! Του χρόνου με το καλό να έχουμε την υγεία μας & θα γίνει θρησκευτικός γάμος & βάφτιση με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους στο πλαι μας! 💞Να είστε καλά για τις όμορφες ευχές σας", έγραψε στο instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved