Χρανιώτης σε Διδασκάλου: «Σε φλέρταρα. Ήθελα να σε απαγάγω» - H αντίδρασή της on camera!
Showbiz

Χρανιώτης σε Διδασκάλου: «Σε φλέρταρα. Ήθελα να σε απαγάγω» - H αντίδρασή της on camera!

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκαν στο «Σημείο συνάντησης» και πρώτη φορά ο ηθοποιός αποκάλυψε το φλερτ του στην τηλεοπτική Μυρσίνη από τις Άγριες Μέλισσες!

Πώς αντέδρασε τότε η Κατερίνα Διδασκάλου και τι είπε όταν το αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης on camera;

Ο Γιώργος Χρανιώτης την ρώτησε αν θυμάται την πρώτη τους γνωριμία! Και η Κατερίνα του απάντησε: «Θυμάμαι τι μου είπες αλλά δεν θυμάμαι πού γνωριστήκαμε»!

Και τότε ο Γιώργος αποκάλυψε: «Ήταν έξω από το θέατρο Πόρτα. Έπαιζα εγώ το “Άντρες έτοιμοι για όλα”. Πάρκαρα τη μηχανή μου και σε είδα. Μου είπες “συγχαρητήρια, είδα την παράσταση”. Εγώ δεν σε ήξερα, δεν σε είχα δει ποτέ. Μου είπες “είμαι η Κατερίνα Διδασκάλου. Είμαι ηθοποιός”. Αυθόρμητα τότε εγώ σου είπα “Έλα να πάμε μια βόλτα με τη μηχανή”. Εσύ πολύ κυρία και ευγενική ήθελες να φύγεις.

Εγώ επέμεινα. Προφανώς είχε ανέβει και λίγο η θερμοκρασία μου. Σε τραβάω από το χέρι και σου λέω «έλα να ανέβεις στη μηχανή μου να πάμε βόλτα». Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας γέλαγε πάρα πολύ. Σε φλέρταρα, δεν σου έκανα πλάκα. Ήθελα να σε απαγάγω. Με τρέλανες. Εγώ σε τράβαγα από το χέρι και εσύ αντιστεκόσουν. Και μου έλεγες «άσε με είμαι παντρεμένη, έχω παιδιά».

Είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες απορρίψεις που έχω φάει ποτέ. Τη θυμάμαι γιατί μου δικαιολογήθηκες με έναν τρόπο που κατάλαβα ότι ήσουν ερωτευμένη με τον άντρα σου, ήσουν μητέρα και με απέρριψες με τέτοια ευγένεια»!

Πώς αντέδρασε η Κατερίνα με την αποκάλυψη του Χρανιώτη; Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved