Μπόμπα – Τανιμανίδης: Όλες οι φορές που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να γίνουν γονείς
Showbiz

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Όλες οι φορές που είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να γίνουν γονείς

Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνουν πρώτη φορά γονείς!

Δύο χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Σίφνο, το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να υποδεχτεί να δίδυμα μωρά του.

Η Χριστίνα Μπόμπα, ήταν εκείνη που το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη! ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα.», έγραψε.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης τρελά ευτυχισμένος πόσταρε μία φωτογραφία με τη γυναίκα του και μέλλουσα μανούλα και έγραψε πριν από λίγο: «Κι έτσι ξαφνικά...σε λίγο θα γίνουμε 4!! ❤».

Το ζευγάρι τα δυο τελευταία χρόνια που είναι παντρεμένο, πολλές φορές είχε εκφράσει την επιθυμία να μεγαλώσει την οικογένεια του.

«Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος είναι από την οικογένειά του» είχε δηλώσει ο Σάκης Τανιμανίδης στο περιοδικό Down Town, ενώ σε άλλη του συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω πάνω από τέσσερα παιδιά… περιέργως στην αρχή δεν ήθελε τόσα πολλά, τώρα θέλει. Αν μας αξιώσει ο Θεός, ελπίζω σύντομα η οικογένειά μας να αρχίζει να μεγαλώνει».


Η Χριστίνα Μπόμπα, λάτρης του Intagram, είχε απαντήσει πολλές φορές σε followers της σε σχετική ερώτηση.

«Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο», ενώ σε άλλη ερώτηση είχε δηλώσει: “Θέλουμε πολύ και πολλά!”

«Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να φτιάξω μια ωραία οικογένεια με τον Σάκη. Τη δεύτερη φορά που τον είδα, είπα «αυτόν θα τον παντρευτώ». Αυτό που λένε ότι όταν έρθει ο κατάλληλος, θα το νιώσεις, εγώ το ένιωσα με τον Σάκη. Οι γρίφοι που μου έβαλε, ήταν γιατί αισθάνθηκε ό,τι και εγώ και ήθελε να δει αν είμαι έξυπνη» είχε δηλώσει η Χριστίνα Μπόμπα σε συνέντευξή της στο The 2Night Show.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved