Big Brother - τελικός: Όσα δεν γνωρίζατε για τη Σοφία Δανέζη
Showbiz

Big Brother - τελικός: Όσα δεν γνωρίζατε για τη Σοφία Δανέζη

Big Brother - τελικός: Αυτό είναι το πραγματικό της επίθετο!

Μπορεί οι καυγάδες της με την Άννα Μαρία να κούρασαν τους συμπαίκτες τους στο σπίτι του Big Brother, οι τηλεθεατές ωστόσο κατάφεραν να την κρατήσουν στο ριάλιτι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στη βραδιά του τελικού.

Η Σοφία Δανέζη είναι η δεύτερη γυναίκα φιναλίστ από τους πέντε παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος του παιχνιδιού.

Μαζί με τον Ζακ Ιωαννίδη, τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Δημήτρη Πυργίδη, η Άννα Μαρία και η Σοφία Δανέζη συνθέτουν την τελική πεντάδα του τελικού.

Ποια είναι η Σοφία Δανέζη εκτός Big Brother;

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, η Σοφία ζει χρόνια στην Αθήνα, όπου και έχει τη δική της πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Το πραγματικό επίθετο της Σοφίας δεν είναι Δανέζη αλλά Απαζίδου. Είναι 32 ετών και είναι γεννημένη στις 21 Απριλίου του 1988.

Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θάνο Πετρέλη, το Μάκη Δημάκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θάνο Πετρέλη, το Μάκη Δημάκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Στο βίντεο με το οποίο συστήθηκε στους τηλεθεατές του ριάλιτι, η Σοφία Δανέζη είχε δηλώσει...

“Είμαι η Σοφία Δανέζη. Είμαι από τη Θεσσαλονίκη. Μένω στην Αθήνα και είμαι τραγουδίστρια. Αν βαθμολογούσα την ομορφιά μου θα έβαζα από το 1 μέχρι το 10 ένα 8. Για μένα η γυμναστική είναι πολύ σημαντική. Γυμνάζομαι από πολύ μικρή ηλικία. Μου αρέσει να φροντίζω το σώμα μου, την υγεία μου και στο σπίτι του Big Brother θα προσπαθήσω να γυμνάζομαι κάθε μέρα. Την κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα. Κατά τ’άλλα σαν χαρακτήρας καλό παιδί να’ναι και όλα καλά. Είμαι ελεύθερη και ωραία τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα αν βρω και τον έρωτα μέσα στο σπίτι τι να πω. Όλα γίνονται σ’αυτή τη ζωή. Μακάρι”.

Έπειτα από 3,5 μήνες παραμονής στο σπίτι του Big Brother, η Σοφία Δανέζη έχτισε μια δυνατή φιλία με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Οι συμπαίκτες τους πάλι πιστεύουν πως αυτή η φιλία σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Την ίδια και παρά τις δηλώσεις της Σοφία, τα δημοσιεύματα θέλουν την 32χρονη τραγουδίστρια να διατηρεί εδώ και καιρό σχέση, με πρόσωπο το οποίο δεν σχετίζεται με το ριάλιτι και τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved