Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων!
Showbiz

Βασίλης Κικίλιας - Τζένη Μπαλατσινού: Έγιναν γονείς ανήμερα των Χριστουγέννων!

Μαμά για τέταρτη φορά έγινε η Τζένη Μπαλατσινού, χαρίζοντας στον σύζυγό της, Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια το πρώτο του παιδί! 

Ήταν τέλη Αυγούστου όταν ο ευτυχής μπαμπάς ανακοίνωνε μέσω των social media την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή κοινή φωτογραφία μαζί της.

Στη λεζάντα της έγραφε:

«Σε μια από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για το ζευγάρι και το τέταρτο για την όμορφη παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο η οποία έχει ήδη δύο κόρες και έναν γιο από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο πελαργός ήταν ακριβής στο ραντεβού του καθώς ο γυναικολόγος που παρακολουθεί την όμορφη παρουσιάστρια, την είχε ενημερώσει για την ημερομηνία του τοκετού. Ως έμπειρη μανούλα τριών παιδιών, η Τζένη Μπαλατσινού δεν ανησυχούσε καθόλου όμως ένιωθε την ίδια ανυπομονησία που έχουν όλες οι μέλλουσες μανούλες, σαν να ήταν η πρώτη φορά.

Η είδηση του ερχομού του γιου τους σκόρπισε απίστευτη ευτυχία στην οικογένειά τους και φυσικά στους οικείους τους, φίλους και συγγενείς οι οποίοι φυσικά έσπευσαν να ευχηθούν στους νέους γονείς τα καλύτερα για το μωράκι τους που γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved