Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όσα δεν γνωρίζεις για τον μεγάλο νικητή του GNTM 3!
Showbiz

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Όσα δεν γνωρίζεις για τον μεγάλο νικητή του GNTM 3!

GNTM τελικός: Σε μία βραδιά όπου η... σκιά της πανδημίας ήταν έκδηλη στο πλατό καθώς έγινε παρουσία ελαχίστων ατόμων, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αναδείχθηκε στο νέο Greece's Next Top Model

Ήταν αδιαμφησβήτητα ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού GNTΜ και για κάποιους ο νικητής από την αρχή.

Στην πρώτη του συνάντηση με τους κριτές, κατάφερε να εντυπωσιάσει, αφού εκτός από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έκρυβε και μια απίθανη ιστορία ζωής.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι μιγάς. Η μητέρα του είναι από τη Ρωσία και ο πατέρας του από τη Γουινέα. Είναι μόλις 20 ετών, ενώ ασχολείται ήδη επαγγελματικά με το modeling. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling.

Ο Ηρακλής έχει πρωταγωνιστήσει σε video clips, ενώ μετά την πρώτη του εμφάνιση στο GNTM 3, το twitter τον αποθέωσε, με τον γυναικείο πληθυσμό να μιλά για το απόλυτο φαβορί του ριάλιτι μοντέλων.

«Πιστεύω ότι θα μου ανοίξει κάποιες πόρτες. Σίγουρα κάποιος θα το δει που ίσως ενδιαφερθεί για τη δικιά μου εμφάνιση, τη δικιά μου προσωπικότητα. Γενικά είμαι άτομο μαζεμένο, μετράω τις λέξεις μου, προσέχω λίγο τι λέω αλλά δε θα κρύψω πράγματα, δε θα πω ψέματα, δε μου αρέσει να λέω ψέματα», είχε δηλώσει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ για το GNTM στο οποίο και κατάφερε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

Ο δρόμος ήταν δύσκολος για τον ίδιο μιας και ας μην ξεχνάμε πως λίγο πριν την τελική δεκάδα αποχώρησε αφού σε μία δοκιμασία δεν τα είχε πάει καθόλου καλά και οι κριτές του έδειξαν τον δρόμο της εξόδου από το παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που αναγκάστηκε -αρχικά- να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, τον έπεισε πως έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο για να κατακτήσει το όνειρό του και έβαλε τα δυνατά του, έχοντας απέναντί του δυνατούς παίκτες όπως την Παρασκευή και τον Ανδρέα.

Πέρασε δύσκολα, ήρθε αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα στον δρόμο του προς τη νίκη όμως τα κατάφερε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους του. Δείτε παρακάτω τη στιγμή της ανακοίνωσης από τη Βίκυ Καγιά, τα δάκριά του και την απίστευτη χαρά του για τη νίκη του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved