Παρουσιάστε: Γιώργος Ζυγούρης: Ποια είναι η σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο;
Showbiz

Παρουσιάστε: Γιώργος Ζυγούρης: Ποια είναι η σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο;

Παρουσιάστε: Ο Γιώργος Ζυγούρης η αλλιώς ο τηλεοπτικός "Παπανίδης" της σειράς του ΑΝΤ1, μίλησε σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μας αποκάλυψε πτυχές του εαυτού του που δεν γνωρίζαμε. Αναφέρθηκε και στην σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο.

Πότε αποφασίζεις ότι θέλεις να ασχοληθείς με την υποκριτική;

Όλο αυτό φυτεύτηκε σαν σπόρος από παλιά που μου έλεγαν πως είμαι αστείος ότι πρέπει να ασχοληθώ με το θέατρο και αλλά τέτοια συνηθισμένα. Κάποια στιγμή όταν πέρασες μία χημικών μηχανικών στο πανεπιστήμιο Πατρών το δημοτικό περιφερειακό θέατρο Πάτρας άνοιξε μια σχολή υποκριτικής το 2012 υπό την διεύθυνση του Θοδωρή Αμπαζή. Έτσι με τη βοήθεια μιας φίλης μου που φρόντισε να το μάθω είπα να το δοκιμάσω και αποδείχτηκε κάτι εντελώς άλλο από αυτό που νόμιζα. Υποκριτική έχει κάποιους κανόνες πάνω στη σκηνή οι οποίοι όμως ερμηνεύονται πάντα μέσα από το πρίσμα της προσωπικότητάς μας.



Πως προέκυψε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και την κωμωδία «Παρουσιάστε»;

Η Μιράντα Ρωσταντή, η οποία είναι υπεύθυνη κάστινγκ ηθοποιών της εταιρείας παραγωγής, με είχε γνωρίσει πριν από περίπου έναν χρόνο σε ένα δοκιμαστικό για τη δραματική σειρά εποχής του σταθμού «Άγριες Μέλισσες». Έκτοτε το βιογραφικό και το δοκιμαστικό μου διατηρήθηκε στο αρχείο της και όταν άρχισαν οι προετοιμασίες για την κωμική σειρά «Παρουσιάστε» με κάλεσε εκ νέου. Έτσι, ύστερα από διάφορες οντισιόν, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή μου.

Στη σειρά συνεργάζεσαι με τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος, πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κρατά και αυτόν του σκηνοθέτη.

Για την ακρίβεια, μοιράζεται τον ρόλο του σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Βογιατζάκη, ο οποίος φροντίζει πάντα για όλους μας το καλύτερο και έχει απίστευτη ενέργεια αδιάκοπα. Ο Γιάννης Μπέζος έχει όρεξη, διάθεση σαν μικρό παιδί και έχει την επιθυμία να βγάλει ένα πολύ καλό και άμορφο αποτέλεσμα για τη σειρά. Από εκεί και πέρα, σε όλους μας έχει, δώσει και δίνει συμβουλές ενώ είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ο ίδιος, έχοντας τρεις δεκαετίες και βάλε στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης μας συμβουλεύει άθελα του ή μη μέσα από ιστορίες ή τουλάχιστον έτσι θέλω το βλέπω εγώ.

Υποδύεται τον Έκτορα Παπανίδη. Πες μας δύο λόγια γι’ αυτόν.

Ο συγκεκριμένος ρόλος από την πρώτη στιγμή που μου ανατέθηκε μου άρεσε πολύ και τον αγάπησα. Πρόκειται για έναν γιατρό που πιστεύει ότι θα έπρεπε να βρίσκεται κάπου αλλού που να αναγνωρίζουν τις γνώσεις του και όχι στο στρατόπεδο καθώς θεωρεί πως είναι πολύ καλός μιλάει με σιγουριά για κάποια πράγματα αλλά πολλές φορές λίγα ξέρει.

Μάλιστα δείχνει ότι οι περισσότερες γνώσεις του είναι πάνω στην ψυχανάλυση.

Εδώ κάνουμε ψυχανάλυση στους φίλους μας ή χωρίς καν να είμαστε γιατροί αυτό που έχει πτυχίο ότι θα το κάνει; (γελάει). Ο Έκτορας δίνει τις συμβουλές του και παρόλο που τους ανακατεύεις συνέχεια θεωρεί ότι έπραξε σωστά, σύμφωνα με το My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved