Ελένη Μενεγάκη: Τα Χριστούγεννα έρχονται και το κόκκινο έχει την τιμητική του! Πάρε ιδέες
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα Χριστούγεννα έρχονται και το κόκκινο έχει την τιμητική του! Πάρε ιδέες

Είναι γεγονός ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε εντελώς διαφορετικά, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα είναι ξεχωριστά.

Η πανδημία του κορονοϊού μας έκανε να βάλουμε σε μια νέα τάξη πραγμάτων την καθημερινότητά μας όμως αυτό που τώρα προέχει είναι η ασφάλεια μας και κυρίως να ανακόψουμε το κύμα του θανατηφόρου ιού.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να μείνουμε τα φετινά Χριστούγεννα στο σπίτι, αφού αυτό προστάζει η κατάσταση αλλά να διασκεδάσουμε δίνοντας όμορφες νότες ακόμη και στην εμφάνισή μας.

Με αφορμή λοιπόν τις ημέρες που έρχονται και φυσικά του κόκκινου χρώματος που τα Χριστούγεννα έχει την τιμητική του, διαλέξαμε κάμποσες φωτογραφίες από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη, ώστε κι εσύ να πάρεις ιδέες για το πώς μπορείς να φορέσεις ένα ρούχο σε κόκκινο χρώμα και να απογειώσεις τι στιλ σου, ακόμη και μέσα στο σπίτι.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα έντονα χρώματα και δεν τα επιλέγει μόνο σε ρούχα αλλά και σε παπούτσια και σε αξεσουάρ. Εκτός από το λευκό, το οποίο και λατρεύει έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κόκκινο.

Όταν δε επιλέξει να το φορέσει σε total look τότε ξεπερνά κάθε προηγούμενη εμφάνισή της. Το αποθεώνει σε κάθε της επιλογή, είτε είναι ένα απλό μπλουζάκι συνδυασμένο με τζιν παντελόνι, είτε ένα κλασσικό πουκάμισο με cigarette παντελόνι, είτε για φόρεμα ή δερμάτινη φούστα είτε πρόκειται για total red outlook!

Μπες στη gallery και πάρε ιδέες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved