GNTM: Ο απολογισμός του Καράβα μετά τον τελικό - Ποιον ευχαριστεί και γιατί;
Showbiz

GNTM: Ο απολογισμός του Καράβα μετά τον τελικό - Ποιον ευχαριστεί και γιατί;

GNTM: Φινάλε για τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Με μια λαμπερή βραδιά, ολοκληρώθηκε το φετινό GNTM, με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ κερδίζει την πρωτιά, παίρνοντας τον τίτλο του μεγάλου νικητή, μαζί με το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα πλούσια δώρα.

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού κύκλου και ο coach των παικτών, Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως μέντορας των νεαρών μοντέλων.

Λίγες ώρες μετά τον τελικό και ο Γιώργος Καράβας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω instagam, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως τη Βίκυ Καγιά.

"Και κάπου εδώ το πολύ όμορφο ταξίδι του τρίτου κύκλου του Greece’s Next Top Model έφτασε στον τελικό του προορισμό ! Νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μου για την αμέριστη αγάπη που μου δίνετε ! Είναι πραγματικά τουλάχιστον συγκινητικά τα μηνύματα και ποστ που μου στέλνετε αναφερόμενοι σε μένα ! Σας στέλνω ολόψυχα τις μεγαλύτερες ευχές μου σε όλους σας και όλη μου την αγάπη ! Ιδιαίτερη μνεία θέλω να δωσω σε κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους !
Βίκυ Καγιά σε ευχαριστώ ολόψυχα για ότι έχεις κάνει ! Στο χω πει αρκετές φορές , όποτε άκου το άλλη μια , Σ αγαπω πολύ", έγραψε στο instagram.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καράβας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του φετινού GNTM αλλά και τη σύζυγό του, η οποία και τον στήριξε ιδιαίτερα σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved