Πρωτοχρονιά 2021: Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: Οι ευχές των Ελλήνων Celebs για τη νέα χρονιά
Showbiz

Πρωτοχρονιά 2021: Αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: Οι ευχές των Ελλήνων Celebs για τη νέα χρονιά

Πρωτοχρονιά 2021: Αποχαιρετήσαμε τον παλιό χρόνο και υποδεχτήκαμε με χαρά και αισιοδοξία το 2021. Για εσάς τους αναγνώστες μας, οι Έλληνες celebrities ευχήθηκαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, για το νέο έτος!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ναταλία Δραγούμη, η Ευαγγελία Συριοπούλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Στέλιος Κρητικός, η Σύλβια Δεληκούρα, η Μέκι Ντρίο εύχονται αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και στους αναγνώστες μας για το 2021!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχήθηκε: «Σας εύχομαι από την καρδιά μου Χρόνια Πολλά με υγεία στο σώμα, την ψυχή και την καρδιά! Όλα μέρη του σώματός μας είναι, πρέπει να τα φροντίζουμε! Εύχομαι κυρίως στον Ελλαδικό κόσμο, να σταματήσει ο ανταγωνισμός μεταξύ μας!».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε τις δικές της ευχές: «Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του gossip-tv.gr υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά πολλά χαμόγελα».

Η Ναταλία Δραγούμη ευχήθηκε με την σειρά της: «Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες σας το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το 2020».

Η Ευαγγελία Συριοπούλου, επίσης, ευχήθηκε: «Κάθε χρόνο για μένα είναι τα καλυτέρα Χριστούγεννα, γιατί επιλέγω να βρίσκομαι με ανθρώπους που αγαπώ πολύ. Εύχομαι υγεία, ευτυχία, ειρήνη και τις πληγές που άνοιξε το 2020 να τις γιατρέψει το 2021».

Ο Στέλιος Κρητικός είπε με τις ευχές του: «Εύχομαι το 2021 να μην παραλαλάμε να φύγει όπως το 2020!».

Η Σύλβια Δεληκούρα είπε: «Χρόνια Πολλά! Εύχομαι το 2021 να μας βρει με υγεία και αγάπη!».

Η Μέγκι Ντρίο ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά σε όλοι την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο! Χρόνια Πολλά και καλά και να παραμένουμε πάντα ενωμένοι, σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς!».

Να σας ευχηθούμε κι εμείς με την σειρά μας να έχετε μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη υγεία, δημιουργικές και ευτυχισμένες στιγμές! Happy New Year!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved