Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γίνε­ται ένας πνευματικός πόλεμος»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Γίνε­ται ένας πνευματικός πόλεμος»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κρίση του κορονοϊού, αλλά και στις φετινές γιορτές, οι οποίες δε θυμίζουν σε τίποτα εκείνες των περασμένων ετών.

-Τα φετινά Χριστούγεννα μας βρήκαν χωρίς μουσικές σκηνές, θέατρα, ψυχαγωγία και διασκέδαση, έτσι όπως είχαμε συνηθίσει.

Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει, κι αυτή τη στιγμή οι καλλιτέχνες είναι σαν να ωθούμαστε μόνο στην τηλεόραση ή μόνο στο ραδιόφωνο, όχι με κοινό, όχι ζωντανή μετάδοση ενέργειας από το συναίσθημα που βγάζεις όταν είσαι στη σκηνή, είτε τραγουδάς, είτε παίζεις, κι αυτό να το κοινωνείς και να το επικοινωνείς με το κοινό σου και να γίνεται αυτή η ενεργειακή ανταλλαγή. Αυτό θεωρώ ότι είναι απαραίτητο συστατικό για την ανθρώπινη ύπαρξη για μια πο­λιτισμένη κοινωνία, αν θέλει να λέγεται. Όταν βάλλεται ο καλλιτεχνικός χώρος, η κοινωνία έχει ουσιαστικά πολιτισμικό πρόβλημα. Οι μεγάλες εορτές των αρχαίων Ελλήνων, όλων των θρη­σκειών, γίνονταν για να υπάρξει αυτή η επικοι­νωνία. Τα πανηγύρια κόπηκαν, άρα αυτό που δεν μπορεί να συμβεί, είναι η ενεργειακή επικοινωνία πολλών ανθρώπων μαζί, κι αυτό είναι το όπλο των ανθρώπων. Αν έχεις πολλούς ανθρώπους μαζί και τους κάνεις να γελάνε, αυτοί, βγάζουν ένα πολύ θετικό ενεργειακό δυναμικό, το οποίο θα μας φέρει άλλα θετικά γεγονότα.

-Πότε προσδιορίζει το χρονικό διάστημα, κατά τη δική σου κρίση, που θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα που είχαμε συνηθίσει;

Λογικά, βλέπονται τα πράγματα, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει τι, ακούω διάφορα... Μιλάμε για εμβολιασμό, για νέες κανονικότητες Γίνε­ται ένας πνευματικός πόλεμος, διότι ο 'Ηλιος εξαπολύει εδώ και πάρα πολύ καιρό, τεράστιες ποσότητες μάζας, που όλο αυτό το ενεργειακό, έχει αποστολή αφύπνισης, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλο το σύμπαν. Αυτό που βλέπω, είναι σαν να μη θέλουν να συμβεί αυτή η αφύπνιση, όμως θέλουν, δεν θέλουν, θα συμβεί, γιατί αυτό είναι συμπαντικό. Επιλέγω πολύ συ­νειδητά, να σκέφτομαι τη φωτεινή πλευρά αυτού του σεναρίου.

ΠΗΓΗ: ΛΟΠΟΙΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved