Πολυδερόπουλος: Η νέα του αγάπη και η αλλαγή στη ζωή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια
Showbiz

Πολυδερόπουλος: Η νέα του αγάπη και η αλλαγή στη ζωή του τα τελευταία τέσσερα χρόνια

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τον ελεύθερο χρόνο του.

Τη φετινή χρονιά επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από τη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 λέξεις! Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για όλα στη νέα του συνέντευξη, ενώ περιέγραψε τα όσα βιώνει στον βυθό της θάλασσας, μιας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασχολείται με τις καταδύσεις.

- Με τι ρυθμούς διαχειρίζεστε την καραντίνα;

«Δουλεύοντας. Στην Ελλάδα είναι ζόρικα. Στην Κύπρο δεν είναι, γιατί δουλεύω και ξέρω τι γίνεται. Μέχρι τις έντεκα πρέπει να κλείνουν όλα. Δεν φοράς μάσκα έξω στο δρόμο, παρά μόνο όταν μπαίνεις σε καταστήματα. Ευελπιστώ να τελειώσει αυτό το παραλήρημα. Να μαζευτούμε στα σπίτια μας, στη ζωή μας, στις δουλειές μας. Στην κανονικότητα μας. Θέλω να ρίξω μια βουτιά στη θάλασσα και πρέπει να στείλω μηνύματα».

-Χειμερινός κολυμβητής;

«Εδώ και τέσσερα χρόνια. Από την τόση τοξικότητα της στεριάς, καθαρίζω όταν μπαίνω στη θάλασσα. Βγαίνοντας, έχω ένα όμορφο συναίσθημα. Νιώθω ηρεμία και γαλήνη. Όταν κάποιος δεν είναι καλά ψυχολογικά, δεν ανέχεται το νερό. Επίσης, είναι μια άσκηση που δεν καταπονεί το σώμα. Μόλις βάλω τη μάσκα μου και κατεβαίνω στο βυθό, εκστασιάζομαι από τη μαγεία του. Στη συνέχεια, παίρνω το ψαροντούφεκο και ξεκινάω...».

- Αγαπημένο σας ψάρι, στο πιάτο;

«Λαβράκι, σκορπίνα, τόνος».'

- Αξέχαστη στιγμή υποβρύχιου ψαρέματος;

«Η πρώτη μου φορά, που προσπαθούσα να πιάσω ένα χταπόδι. Ήταν πολύ βαθιά και αδυνατούσα να το βγάλω. Μετά από μεγάλη προσπάθεια, τα κατάφερα».

ΠΗΓΗ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved