Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της σειράς
Showbiz

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Έτσι θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για την πετυχημένη σειρά του ANT1

Καρέ - Καρέ οι εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών. Όσα θα παρακολουθήσουμε στο μεγάλο φινάλε της τηλεοπτικής σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Ο Λάζαρος λέει τα πάντα στον Λάμπρο

Ο Λάζαρος οπό την πρώτη στιγμή που η Ελένη επέ­στρεψε στο Διαφάνι είναι σίγουρος πως ο Βόσκαρης δεν έμεινε μόνο στο να τη χτυπάει, να τη βάζει στην απομόνωση και να της φέρεται βάναυσα! Άλλωστε η αντίδραση της όταν πάει να την αγγίξει τον βάζει σε ακόμα περισσότερες υποψίες και αποφασίζει να συνα­ντήσει κρυφά τον Λάζαρο Γκούμα, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη.

«Ξύνεις πληγές και καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από όλο αυτό», τον συμβουλεύει ο Λόζαρος. αλλά ο Λάμπρος επιμένει: «Αυτός ο άντρας ήρθε στο Διαφάνι ως διοικητής του τμήματος! Αν δεν τελειώσει την Ελένη, δεν πρόκειται να σταματήσει να την κυνηγάει! θέλω να τα μάθω όλα, πες μου τι της έχει κάνει;». Τότε ο Λόζαρος για να βοηθήσει, την Ελένη, του αποκαλύπτει τα πάντα για τους βιασμούς της και την έκτρωση στο παιδί που περίμενε!

Ο Προύσαλης παραιτείται

Ο Νικολαϊδης Β βρίσκει τον Νέστορα και του κάνει ερω­τήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με το παρελθόν του. Ομως και ο Προύσαλης έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον ταξίαρχο και το καθήκον του ως ενωμοτάρχης. Παράλληλα ο ενωμοτάρχης βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη να φτάνει στα όρια του, αποφασίζει να παραιτηθεί. Το χωριό αναστατώνεται αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ότι ο πραγ­ματικός λόγος που το κάνει είναι για να προστατεύσει τον ίδιο και δεν το δέχεται.

Στα άκρα Δούκας και Μυρσίνη. Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Έκανε τους δύο από τους τρεις γιους της δολοφόνους και τους ανάγκασε να βάψουν τα χεριά τους με αίμα! «Εβαλες τον Σέργιο να σκοτώσει τον πατέρα της Ελένης και τον οδηγησεί στον θάνατο με το να παντρευ­τεί τη φόνισσα; Γι΄αυτό σκότωσε τον Σεργιό μας, για να τον εκδικηθεί, ήξερε για τον πατέρα της! Εξαιτίας σου θάψαμε το παιδί μας» του φωνάζει, τον χτυπάει και διαλύει το γραφείο του και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να καταστρα­φούν αυτή τη φορά ανεπανόρθωτα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

ΠΗΓΗ:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved