Μαργαρίτα Θεοδωράκη: "Ξαναχτυπά" με νέες δηλώσεις - «Με έλεγαν ζητιάνα»
Showbiz

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: "Ξαναχτυπά" με νέες δηλώσεις - «Με έλεγαν ζητιάνα»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Όσα ακολούθησαν μετά την απόφασή της να ζητήσει δημόσια βοήθεια

Το γύρο του διαδικτύου, αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών είχε κάνει η ανάρτηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, μέσα από την οποία ζητούσε την οικονομική βοήθεια, όταν η ίδια έφτασε να ζει χωρίς ρεύμα.

Κάποιοι μάλιστα χαρακτήρισαν υπερβολικό τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε την οικονομική της δυσκολία, μιας και η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες της από το σπίτι της στο οποίο ζούσε τα σκοτάδια.

«Γι’ αυτό έγραψα ό,τι έγραψα τότε δημοσίως. Δημοσίευσα και τις επιστολές που είχα στείλει προς το υπουργείο Πολιτισμού για να μην έχει κανείς να πει το παραμικρό. Και με έλεγαν ''ζητιάνα''... Τι ζητιάνα; Που είπα την αλήθεια; Αλλά, ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Αυτό που κάνω τώρα είναι να βρίσκομαι στο Βραχάτι, στο σπίτι μας, και να φροντίζω τα σκυλάκια και τα γατάκια που περιθάλπω, μια και όλοι εμείς που είμαστε μουσικοί δεν έχουμε δουλειά πλέον. Κεντάω από το πρωί ως το βράδυ και περιμένουμε μέχρι το τέλος της πανδημίας», περιγράφει στην Espresso.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Πήρα ανάσα με τη στήριξη»

Παράλληλα, αναφέρεται στην αγάπη, που όπως λέει, της έδειξε ο κόσμος μετά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της προβλημάτων, αλλά και για τη βοήθεια που λαμβάνει για τη φροντίδα των κατοικιδίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved