Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογείται: «Ωρίμασα σε μια νύχτα…»
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου εξομολογείται: «Ωρίμασα σε μια νύχτα…»

Άγριες Μέλισσες: Η σκληρή και αμετανόητη Μυρσίνη είναι από τις ηρωίδες της σειράς που λατρεύει κανείς να μισεί.

Στη ζωή της η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ένα αυτόφωτο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για όλα όσα της πρόσφερε η συμμετοχή της στη σειρά, για το πόσο την έχει επηρεάσει η πανδημία ενώ αναφέρει και τη δυσκολία που ένιωσε όταν ξαφνικά βρέθηκε μόνη της στην Νέα Υόρκη.

Τι προσέφεραν σε εσάς οι «Άγριες μέλισσες»;

«Τη δυνατότατα μιας πολύς ση­μαντικής ερμηνείας, διότι το σενάριο είναι εξαιρετικό και ο ρόλος έχει τόσες πολλές πλευρές.

Έρχομαι σ' αυτήν την τόσο ιδιαίτερη χρονιά που έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων. Πόσο σας έχει επηρεάσει η πανδημία; «Μου δείχνει τη δύναμη της φύ­σης. Παρατηρώ τι μπορεί να κάνει ένας πολύ μικρός ιός στην καθημερινότητα μας. Εμένα αυτό το γεγονός με δι­δάσκει να δείχνω ακόμα πε­ρισσότερο σεβασμό στον εαυ­τό μου και στους άλλους. Ό,τι και αν πιστεύει κανείς γι' αυτήν την πανδημία, είναι υποχρεω­μένος να σεβαστεί την υγεία του διπλανού του».

Έρχομαι γενικότερα στην πορεία σας. Στην ηλικία των είκοσι ετών είχατε τη τύχη να πάρετε μια υποτροφία σπουδών θεάτρου για τη Νέα Υόρκη.

«Έζησα στη Νέα Υόρκη από την ηλικία των είκοσι έως τα τρι­άντα μου, Σίγουρα επηρέασε πολύ την αισθητική μου. Ήταν αποκάλυψη. Είναι ουσιαστικά η Μέκκα των τεχνών»

Ωριμάσατε, ζώντας μόνη σε ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον από αυτό της Ελλάδας;

«Προφανώς. Ωρίμασα σε μια νύχτα. Έφυγα από το προστατευμένο οι­κογενειακό περιβάλλον και σε μια τόσο τρυφερή ηλικία βρέθηκα μόνη μου σε μια τέτοια μεγαλούπολη».

Σας έλειπε η Νέα Υόρκη όταν επιστρέψατε στην Ελλάδα; «Η Νέα Υόρκη μου «πήγε», αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν εκεί, όχι, δεν μου έλειπε ούτε μου λείπει καθό­λου» λέει η ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved