Big Brother: Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουν τα αδέρφια Βαρουξή!
Showbiz

Big Brother: Αποκλειστικό: Δεν φαντάζεστε τι ετοιμάζουν τα αδέρφια Βαρουξή!

Big Brother: Το gossip-tv.gr βρέθηκε στα παρασκήνια στον τελικό του Big Brother και τα αδέρφια Βαρουξή μας απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις!

Ο Παναγιώτης Βαρουξής και ο Χρήστος Βαρουξής είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα - παίκτες του Big Brother! Τα κουστούμια που επέλεξαν να φορέσουν χθες, ήταν ραμμένα από τον γνωστό σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο!

Μας απάντησαν αν πίστευαν ότι η 5άδα των φιναλίστ ήταν δίκαιη, αλλά μας εξομολογήθηκαν ποιους πέντε από τους παίκτες θα ήθελαν να φτάσουν στον τελικό!

Η εμπειρία τους στο σπίτι του Big Brother ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνους και ειδικά για το νεαρό της ηλικίας τους! Συγκεκριμένα είπαν «Κερδίσαμε και μάθαμε πολλά, θα το ξανά κάναμε εύκολα, πήραμε αρκετά μαθήματα, μάθαμε να εξετάζουμε τα πράγματα λίγο καλύτερα και να ψυχολογούμε τους ανθρώπους.

Όσο για την σχέση τους με το κινητό τηλέφωνο, μας εξομολογήθηκαν πως δεν τους έλειψε στιγμή και δεν το σκέφτονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Η αγάπη τους προς το πρόσωπο της νικήτριας Άννας Μαρίας Ψυχαράκη είναι τεράστια και μας το απέδειξαν στο χθεσινό live του τελικού! Τέλος μας αποκάλυψαν ότι σκοπεύουν να ανοίξουν ένα barber shop στην περιοχή τους!

Δείτε τo video με την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved