Αποκλειστικό: Βαρθακούρης: Τα μαθήματα που πήρε από το Big Brother, η νέα εκπομπή και ο Ανδρέας
Showbiz

Αποκλειστικό: Βαρθακούρης: Τα μαθήματα που πήρε από το Big Brother, η νέα εκπομπή και ο Ανδρέας

Big Brother τελικός: Η βραδιά της ανάδειξης της μεγάλης νικήτριας του φετινού ριάλιτι νέας εποχής όπως συνηθίζει να το αποκαλεί ο Χάρης Βαρθακούρης, βρίσκει τον παρουσιαστή πιο... σοφό τηλεοπτικά και έτοιμο να αναλάβει το επόμενο μεγαλεπήβολο πρότζεκτ στη μικρή οθόνη. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv λίγο μετά το τέλος του live του τελικού, έκανε την αυτοκριτική του για όσα πέρασε τις 112 μέρες που κράτησε το παιχνίδι, δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τόνισε αρκετές φορές πόσο ευλογημένος νιώθει που λόγω συγκυριών με την πανδημία δεν είναι άνεργος.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του, ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στην ανάγκη να κάνει κατά τη διάρκεια του Big Brother σωστή διαχείριση της υπομονής και των νεύρων του, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ αποκάλυψε και πολλές λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει μαζί με τη σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη σε περίπου έναν μήνα στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε...

Νικήτρια για το Big Brother το μεγάλο φαβορί. Το περίμενες φαντάζομαι…

Το περίμενα από τη στιγμή που καταλήξαμε στην πεντάδα. Σύμπτωση ή όχι, έτυχε να προβλέψω και τη σειρά όλων.

Θα είχες βγάλει πολλά λεφτά να το είχες παίξει στοίχημα...

Δεν το σκέφτηκα ποτέ. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει στοίχημα.

Τώρα ξεκούραση για λίγο και μετά ξανά τηλεοπτικό πλατό. Σε θέλει ο τηλεοπτικός φακός…

Δεν ξέρω αν με θέλει. Προς το παρόν, δεν με έχει, αν μη τι άλλο, διώξει, δεν με έχει κλωτσήσει. Θεωρώ τον εαυτό μου πάρα πολύ τυχερό που σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη δουλειά μου, τη μουσική εννοώ, έτυχε συμπτωματικά –ήταν θεόσταλτο το timing- που ανοίχτηκε ένας δεύτερος δρόμος στην επαγγελματική μου πορεία και μπόρεσα σε αυτή τη πανδύσκολη –πανδύσκολη, πανδημία- περίοδο να έχω δουλειά.

Με τη φιναλίστ και δεύτερη μετά τη νικήτρια, Σοφία Δανέζη
"Το περίμενα από τη στιγμή που καταλήξαμε στην πεντάδα. Σύμπτωση ή όχι, έτυχε να προβλέψω και τη σειρά όλων" αποκάλυψε ο παρουσιαστής...

Από τον Ιούνιο που μπήκαμε για ξενάγηση εδώ μέσα μέχρι και σήμερα, θα άλλαζες κάτι σε εσένα ως παρουσιαστή; Και αν ναι, τι θα ήταν; Ήταν αυτό που περίμενες;

Όχι δεν ήταν αυτό που περίμενα. Όταν συμφώνησα να παρουσιάσω το Big Brother κάποια στιγμή έπρεπε να κάνω και μία έρευνα. Να δω τι είναι το παιχνίδι αυτό γιατί δεν θυμόμουν ούτε τι ήταν προ δεκαετίας με την Κορομηλά ούτε προ 20ετίας με τον Ανδρέα. Ανέτρεξα λοιπόν, καλώς ή κακώς, στο αμερικάνικο. Τελικά είναι πολύ μακριά η αμερικάνικη εκδοχή του Big Brother απ’ το ελληνικό. Δεν υπάρχει τόσος φανατισμός, τέτοια μανία, τέτοια λύσσα του κοινού με κάποιους παίκτες και ο παρουσιαστής στο αμερικάνικο είναι κυριολεκτικά ένας διεκπεραιωτής. Δεν επεμβαίνει, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά, δεν φέρνει σε δύσκολη θέση τους παίκτες… Έχω λάβει πάρα πολλά σχόλια τύπου ‘για ποιο λόγο είπες αυτό;'. Γιατί η δουλειά μου δεν είναι να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Σιγά σιγά υποχρεώθηκα βάσει των καταστάσεων να μπω σε αυτό το χωράφι.

Όταν συνειδητοποίησα ότι πρέπει να λοξοδρομήσω, με βαριά καρδιά το έκανα. Νομίζω όμως ότι το έφερα εις πέρας. Έλεγα ότι η επιτυχία για μένα θα είναι να περάσω απαρατήρητος. Να μην ασχοληθεί κανείς μαζί μου. Ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

Υπήρξαν φορές που το κατάφερα, υπήρξαν φορές που απέτυχα, όμως ξέρω ότι σαν λαός έχουμε ξεχνάμε εύκολα. Έτσι, αυτός που με έβριζε μία εβδομάδα πριν, σε ένα μήνα το έχει ξεχάσει.

Σύντομα ξεκινάει και η εκπομπή σας. Σε ένα μήνα. Μεσημεριανή εκπομπή το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ...

Εκεί δεν νομίζω ότι θα δίνω δικαίωμα για να με βρίζει ο άλλος. Εδώ το έδινα δεν το έδινα, ο κόσμος το έπαιρνε. Πλέον, ως μαθημένος, θα είμαι και πιο προσεκτικός.

Το Big Brother για μένα ήταν ένα εντατικό πανεπιστήμιο. Κάποιος με πέταξε στα βαθιά. Ήταν πανεπιστήμιο διαχείρισης νεύρων, υπομονής, άγχους. Έχεις στο αυτί σου δέκα φωνές που φωνάζουν. Ναι μεν το συνήθισα αλλά μου πήρε καιρό. Και να έχεις και έναν άνθρωπο δίπλα σου που να περιμένει και λίγο να στην πει. Δεν με πειράζει. Καθόλου. Μέσα στο πανεπιστήμιο αυτό είναι και ο Ανδρέας. Η παρουσία του ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι. Ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που είπα, της διαχείρισης υπομονής και νεύρων, ήταν ο Ανδρέας.

Θα παρουσιάσεις το επόμενο Big Brother;

Αν με ρωτούσες έναν μήνα πριν θα σου έλεγα όχι. Όχι κατηγορηματικά αλλά σίγουρα έτεινα στο όχι. Είμαι σίγουρος ότι όταν το σκεφτώ ψύχραιμα αυτό που πέρασα, την εμπειρία αυτή και κρατώντας όλα τα θετικά, και έχοντας πάρει πολύ χρήσιμα μαθήματα για μία πιθανή δεύτερη φορά, σίγουρα δεν θα έλεγα όχι και θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλα όσα δήλωσε ο παρουσιαστής, αποκλειστικά στο Gossip-tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved