Δαλάκα - Φιντιρίκος: Μετά τον χωρισμό, ήρθε το unfollow και η διαγραφή φωτό
Showbiz

Δαλάκα - Φιντιρίκος: Μετά τον χωρισμό, ήρθε το unfollow και η διαγραφή φωτό

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτης Φιντιρίκος μετά από έναν επεισοδιακό χωρισμό, τα βρήκαν ξανά και εδώ και κάμποσο διάστημα χώρισαν οριστικά, έκαναν o ένας τον άλλον unfollow στο Instagram και διέγραψαν όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media!

Χώρισαν, τα βρήκαν, ξαναχώρισαν και πια ο χωρισμός ! Η γνωστή αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα, που είχε γίνει ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor 3, είχε χωρίσει με τον 32χρονο επιχειρηματία, όμως δεν άντεξαν πολύ καιρό χώρια και ήταν ξανά μαζί… Η ευτυχία τους κράτησε όμως λίγο…

Και μπορεί το καλοκαίρι να τους βλέπαμε να κάνουν αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, ο Δημήτρης να κάνει μία έκπληξη στην Κατερίνα Δαλάκα ανήμερα των γενεθλίων της που σίγουρα πολλοί ζήλεψαν και να έδειχναν ευτυχισμένοι, όμως πια δεν είναι μαζί και τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους και ο ένας έχει κάνει τον άλλον unfollow στο instgram δείχνοντας πως η σχέση τους ανήκει πια στο παρελθόν!

Δες φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο από το καλοκαίρι που μας πέρασε αλλά και τις κοινές φωτογραφίες που είχαν αναρτήσει και δεν υπάρχουν πια στους προσωπικούς λογαριασμούς τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved